- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.481
Ya az önce faturamı yatırmaya gittim dönüşte marketin önüne bi baktım arkası dönük bir adam var dedim gelmiş koş koş sonra yüzünü döndü başkasıymışbekliyorum haalaaaa
Dün hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulcaa sokulup merhabaa dedimYa az önce faturamı yatırmaya gittim dönüşte marketin önüne bi baktım arkası dönük bir adam var dedim gelmiş koş koş sonra yüzünü döndü başkasıymışbekliyorum haalaaaa
Annem kasadan çıkmıyor ki sağa sola bakınıyorum kaldırmış hepsini nereye kaldırdıysa ☹slibe bakmadın mı hala
Dün hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulcaa sokulup merhabaa dedim
Mısraları geldi aklıma
Slipleri kontrol et adını bul operasyonn başlasın
Hadi yaa neyse annen çıkınca direk koş sen otur bakın yada çaktırmadan annene sor nereye koydun diyeAnnem kasadan çıkmıyor ki sağa sola bakınıyorum kaldırmış hepsini nereye kaldırdıysa ☹
Canim ben çocuğu tolere ederim de, müzik sesi ve gecenin 2 sindeki karı koca kavga sesi deli ediyor. Tam kızımın uyuduğu saatler. Bi aydır uykusuz kalıyorum, düzenimiz bozuldu. Eşim kızmasa vurucam oklavayla da işte. Mübareğin evine her gün sürüyle insan geliyor.yukardan oklavayla vur canım çocuklar ses ettiğinde hadi koca karı kavgasını boşver karışılmazda müzük ve çocuk seslerine sesiz kalma
Aynen en mantıklısı bu slip çok uğraştırırAnnem kasadan kalkarsa numarayı çalıp facebook tan operasyona başlayacam kalkmıyor kadın bi türlüü
oy oyy bu kızın çilesi neydiAnnem kasadan çıkmıyor ki sağa sola bakınıyorum kaldırmış hepsini nereye kaldırdıysa ☹
Kız kadın bana demeyecek mi sen napacan diyeHadi yaa neyse annen çıkınca direk koş sen otur bakın yada çaktırmadan annene sor nereye koydun diye
Dimi yaa bizde burdan heyecan yaptık o kim bilir ne haldeoy oyy bu kızın çilesi neydi
Evet balım ya onu ilk gün akıl etmem gerekiyorduAynen en mantıklısı bu slip çok uğraştırır
Kız kadın bana demeyecek mi sen napacan diye
Bi operasyon yapacam bi türlü beceremedim yaİşte en mantıklısı numarayı alıp faceden bakmak
Hep bu anneler engel oluyorBi operasyon yapacam bi türlü beceremedim ya
Canim ben çocuğu tolere ederim de, müzik sesi ve gecenin 2 sindeki karı koca kavga sesi deli ediyor. Tam kızımın uyuduğu saatler. Bi aydır uykusuz kalıyorum, düzenimiz bozuldu. Eşim kızmasa vurucam oklavayla da işte. Mübareğin evine her gün sürüyle insan geliyor.ayyy ne kadar çok dolmuşum
Evet canım kiraciöyle valla dolmuşsunkiracımı alttaki
Dimi yaa bizde burdan heyecan yaptık o kim bilir ne halde
Evet canım kiraci
İnşallahValla bilmiyorum bi kavuşsalardı iyiydi :)
Malesef bende kiraciyim. Ağustosta geldik, 1 ay sonra onlar geldiinşallah gider sen ev saibimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?