- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.521
İyiyim tatlişim oturdum koca ayvayı aldım önüme bitirmeye çalışıyorumayy bizde o büyük anin kavusmasini bekliyoz kuzum.
yemek yapmaya gircem kuzum.
aleyküm selam fistik napiyon.
Hoşgeldin tatlı hatunn♥
yemek yapmaya gidiyom sen:))))
Nasılsın canioo
bende şimdi girip karar vercem:)
ayyu aynen yahu yasen olmuyon ya ben tektul cevaplar veriyoz nasılsın kuşum.
bende yok musatkil evler burda sukur mahallem ole. Samada gemic olsun ole dengesiz komşuları rasiz edenler oluyor ya.
Aynen :)biter biteryanlış alıntıladın sanırım
Ohh ne guzel, inşallah bizde öyle yerler buluruzoh miss kuzum bende ispanak yada patlican yemegi yapabilirim kuzum.
ooo kaynanayi coktan ilestirdik turp gibi masallah yemek yapcam balim bende.
Kuzum ben safran bolu Karabük deyim sehir burada küçük ama musatakil oturdurgum 3katli iki katli yerler mahallem assagilara dogru apartman mustakil guzel yani mahallemde koy gibi insanlar ayni çok iyi baglilil var hepsinin.
Ya ben bu adamı böyle bekliyorum da bu adam da beni düşünüyor mudur valla boşa çıkınca çabam kendimi kötü hissettimDoğru söylüyorsun
Şuan boşa çıkan bir çaba yok ortada tatlım faceden bul eğer evliyse veya ilişkisi varsa uğraşmıcaksın zaten şuan çok bi çaba yok ortada sen heyecan yaptığın için öyle geliyor sana. belki de çok güzel bir ilişki için uğraşıyorsun bilemeyizYa ben bu adamı böyle bekliyorum da bu adam da beni düşünüyor mudur valla boşa çıkınca çabam kendimi kötü hissettim
Ya böyle sürekli onu konuşuyorum sürekli aklımda sürekli markete geliyorum göremiyorumcanım sıkılıyorŞuan boşa çıkan bir çaba yok ortada tatlım faceden bul eğer evliyse veya ilişkisi varsa uğraşmıcaksın zaten şuan çok bi çaba yok ortada sen heyecan yaptığın için öyle geliyor sana. belki de çok güzel bir ilişki için uğraşıyorsun bilemeyiz
Kısmet kuzum kısmet vardır vakti saati veya bir sebebiYa böyle sürekli onu konuşuyorum sürekli aklımda sürekli markete geliyorum göremiyorumcanım sıkılıyor
ayvayi yedin desene afiyet olsun balim yarasin.İyiyim tatlişim oturdum koca ayvayı aldım önüme bitirmeye çalışıyorum
Insallah güzelim tavsiye ederim. Blursun.Ohh ne guzel, inşallah bizde öyle yerler buluruz
Aldım kız numarayı operasyona akşam kardeşimin internet hesapları üzerinden devam ediyorummŞuan boşa çıkan bir çaba yok ortada tatlım faceden bul eğer evliyse veya ilişkisi varsa uğraşmıcaksın zaten şuan çok bi çaba yok ortada sen heyecan yaptığın için öyle geliyor sana. belki de çok güzel bir ilişki için uğraşıyorsun bilemeyiz
Oh oh hadi bakalımmAldım kız numarayı operasyona akşam kardeşimin internet hesapları üzerinden devam ediyorumm
Sen napıyorsun balımmOh oh hadi bakalımm
Oturuyorum kuzum yemekteyizi izliyorum bu saatte başka bişe yokSen napıyorsun balımm
Gel beraber olsun tatlişim ayva cildi güzelleştiriyormuş yiyelim güzelleşelimayvayi yedin desene afiyet olsun balim yarasin.
Insallah güzelim tavsiye ederim. Blursun.
Ay bende poğaçayı yapamadım direk markete gittimOturuyorum kuzum yemekteyizi izliyorum bu saatte başka bişe yok
Yaparsın 20 dk sürüyor pişmesiyle birlikte toplam çay demlenene kadar hazır oluyorAy bende poğaçayı yapamadım direk markete gittim
iyi iyi maşallahoh miss kuzum bende ispanak yada patlican yemegi yapabilirim kuzum.
ooo kaynanayi coktan ilestirdik turp gibi masallah yemek yapcam balim bende.
Kuzum ben safran bolu Karabük deyim sehir burada küçük ama musatakil oturdurgum 3katli iki katli yerler mahallem assagilara dogru apartman mustakil guzel yani mahallemde koy gibi insanlar ayni çok iyi baglilil var hepsinin.
Afiyet olsunEki Görüntüle 2254403 Türlü ye karar verdim pisiyor.
Kuzum yoruldum ya bugün annemle koştur koştur marketle de uğraştık onu yarın yaparım benYaparsın 20 dk sürüyor pişmesiyle birlikte toplam çay demlenene kadar hazır oluyor
Kızzzzzzz hamileyken ayva yersen Bebişin güzel olur derlerİyiyim tatlişim oturdum koca ayvayı aldım önüme bitirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?