- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #43.621
Sen nerde oturuyorsun canımAaa ne güzel burdada var hataylı komşularımız
Adana'da güzelimSen nerde oturuyorsun canım
Kız Allah iyiliğini versin bende iç Anadolu falan sandımAdana'da güzelim
Hahahah niye öyle sandın ki kızKız Allah iyiliğini versin bende iç Anadolu falan sandım
Sıcaklardan falan bahsettik ya deniz kenarında olmak kötü diye neysek değilim dedin burda olaydın daha iyiydiHahahah niye öyle sandın ki kız
Kiz Allah iyiliğini versin sıcaklardan bir adanalı olarak ben bahsetmicemde kim bahsedecekSıcaklardan falan bahsettik ya deniz kenarında olmak kötü diye neysek değilim dedin burda olaydın daha iyiydiorda asfalt insanın yüzüne yapışıyor
Kıızz annene onun konusunu açsana sor bir çaktırmadan hani direk emreden açma konuyu lafı ona getir annen biliyordur bence evli olup olmadığınıBen gittikten sonra gelmiş allah kahretsin ya iş çıkışı büyük ihtimal baya da kalmış orda annem az önce babamı aradı gittiler mi dedi emregil mi dedim evet dedi
Di mi yaa hatta direk sor gitsin baksana adam gelip dakikalarca kalıyor demekki evli değil benim kocam işten çıkıp saatlarce bi yerde sohbete otursun dellenirim
Kıızz annene onun konusunu açsana sor bir çaktırmadan hani direk emreden açma konuyu lafı ona getir annen biliyordur bence evli olup olmadığını
Kızlar hafta sonunu izleyelim görelim madem benim için özellikle geliyor o zaman denk gelmek için geçen hafta sonu yaptığı gibi çabalar eğer denk gelmezsek bu mevzuyu burda kapatacam. Anneme ben iyi çocuk falan dediğimde evli veya sevgilisi olduğunu bilse söylerdi direk. Evet çok iyi çocuk ben çok severim emreyi falan dedi.
Yaniii düz mantık yürütünce bencedee öyleDi mi yaa hatta direk sor gitsin baksana adam gelip dakikalarca kalıyor demekki evli değil benim kocam işten çıkıp saatlarce bi yerde sohbete otursun dellenirim
Belki de olmadığı için söylememiştirKızlar hafta sonunu izleyelim görelim madem benim için özellikle geliyor o zaman denk gelmek için geçen hafta sonu yaptığı gibi çabalar eğer denk gelmezsek bu mevzuyu burda kapatacam. Anneme ben iyi çocuk falan dediğimde evli veya sevgilisi olduğunu bilse söylerdi direk. Evet çok iyi çocuk ben çok severim emreyi falan dedi.
Oo anne öyle dediyse bekar olma payı artıyor o zamannKızlar hafta sonunu izleyelim görelim madem benim için özellikle geliyor o zaman denk gelmek için geçen hafta sonu yaptığı gibi çabalar eğer denk gelmezsek bu mevzuyu burda kapatacam. Anneme ben iyi çocuk falan dediğimde evli veya sevgilisi olduğunu bilse söylerdi direk. Evet çok iyi çocuk ben çok severim emreyi falan dedi.
Aynen bende öyle düşündüm ayy heyecan yaptım ben bileOo anne öyle dediyse bekar olma payı artıyor o zamannhaftasonuna ne kaldı şunun şurasında bekleyelim görelim hep birlikte
Aynen balım haftasonu da sınavım var zaten ara ara gidecem tekele bitince akşama kadar ordayım. Babamda bana bundan sonra erkek lafı etmeyeceksin üniversiteyi kazanıp bitene kadar diye iyice tembihledi ben okulu bırakıp 2 yıl önce geri başladım ya bide mimliyim erkek konusunda bakalım neler olacakBelki de olmadığı için söylememiştir
Aynen kuzum bakalım ne olacak hafta sonu bir gün kaldı sıkalım dişimizi
Oo anne öyle dediyse bekar olma payı artıyor o zamannhaftasonuna ne kaldı şunun şurasında bekleyelim görelim hep birlikte
Kızlar benim heyecan sönüyor ya gelişme olmayınca inş hafta sonu olurAynen bende öyle düşündüm ayy heyecan yaptım ben bile
Çok değil 1bucuk saatlik yol var canım ama heran gidilmiyor işte.Yaaaa uzakta mı ailen
Hmm kuzum o zaman dikkat etmen lazım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaAynen balım haftasonu da sınavım var zaten ara ara gidecem tekele bitince akşama kadar ordayım. Babamda bana bundan sonra erkek lafı etmeyeceksin üniversiteyi kazanıp bitene kadar diye iyice tembihledi ben okulu bırakıp 2 yıl önce geri başladım ya bide mimliyim erkek konusunda bakalım neler olacak
Kız hele dur adam gelmiş bugün baksana oda seni göremediği için belki senin gibi düşünüyordurKızlar benim heyecan sönüyor ya gelişme olmayınca inş hafta sonu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?