Kızlar sözüm var bu adamla evlenirsem söz çağıracam hepinizi adanadasınız zaten bol bol döktürürüz bunla olmazsa da daha birini almam uzun süre hayatıma

Öyle kuzum hepsi eğlence derdinde 
Bu iyi olacak inşallah benimde içimde öyle bir his var
Ya kızlar gerçekten ben bu falaaddinle falcıhaneye iyi taktım. Öteki falı okudum adında yada soyadında 2 tane E var diyor. Ailen aracılığıyla tanışacaksın diyor. Kızlar ben iptal şuan bu kadar tutar mı oha

Faladdini bende kullanıyorum tutuyor yaa garip

Adam elindeki son parayla kumar oynamaya karar verip LasVegas`ın yolunu tutar ve inanılmaz bir talih: tam 3 milyon dolar kazanır.

Hemen otel yönetiminin kendisine açtığı kral dairesinden karısına telefon eder:

- "Evde misin?"

- "Evet kocacığım."

- İyi, hemen bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım."

- Kadın sevinç dolu bir çığlık atar:

- "Ay harikasın!!

Hemen hazırlanıyorum..

- Peki ama nereye?

- Paris,

- Karayipler?

Adam cevap verir:

- "Umumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol."

Kız valla inanmaya başladım napıyor telefonu mu ele geçiriyor da öğreniyor anlamıyorum biri annemi verdi diğeri emre yi
Valla bende anlamadım biz eşimle muğlada bir köye yerleşmeyi hayal ediyoruz geçen eşimin falında egeye yerleşme hayaliniz va yerleşeceksiniz bir kaç seneye dedi şok olduk
Bana da ya köyde oturuyorsunuz ya da öyle bir hayaliniz var hayalse gerçek olacak siz löy hayatını seviyorsunuz dedi yyuuhh dedim

Erkek milleti işte ama çok güldüm kız ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…