- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.686
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.701
2 oldu canım bida olmaması umuduylanolcak bizim bu halimizceza yiyip duruyoz senin 2 oldu demi
2 oldu canım bida olmaması umuduyla
Bundan sonra Öyle olmayı umut ediyorumbdv'de uslu bir kız olursan bir gün ban yemeyebilirsin
Hoş geldinbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ AnneAslan M Mertmom Eva Umutlu Anne Bekleyiste Kmsl Hnd KutsalI Ckolatakahve Finrod Felagund Culhagibi Ask ve isyan Cennetul Mualla Zipzip- Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
Nasılsın canim.Hoş geldin
İyiyim tatlişim sen nasılsınNasılsın canim.
Bende şükür kuzum tv bakiyom.İyiyim tatlişim sen nasılsın
İyi seyirler canım ne izliyorsunBende şükür kuzum tv bakiyom.
Hoşgeldin annisbalbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ AnneAslan M Mertmom Eva Umutlu Anne Bekleyiste Kmsl Hnd KutsalI Ckolatakahve Finrod Felagund Culhagibi Ask ve isyan Cennetul Mualla Zipzip- Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
Selana kanali actim bisi yok kanalda izliyoda degil8m dinliyorum :)) sen nasilsin bebis nasil.İyi seyirler canım ne izliyorsun
Nasilsin adelim balım♥Hoşgeldin annis
Vala idare ederim canm sen nasılsın napiyonNasilsin adelim balım♥
Benim esim kapida arkadasyla araba yapıyor tamir neyse bemde evde kkda geziniyom:)Vala idare ederim canm sen nasılsın napiyon
Bizim yapacak başka neyimiz varkiBenim esim kapida arkadasyla araba yapıyor tamir neyse bemde evde kkda geziniyom:)
Ben bi demlik demledim adama verdim kapida iciyor arkadasla bende ihlamurmu isitsam dedim düşünüyorum :)Ne yapıyorsunuz hatunlar? Ben biraz halsizim uzanıyorum. Uykum da var aslında ama çay içmem lazım dur bakalım
Hosgeldin canım ❤balbocuuu -Adel- melankolimm Pembeemzik Kara_gozlum Reyyan__ Blue_Peri @kahvesevmemben hizuran Hannaz minik kalp0753 U Ufukta_bebek Diktorya Secret mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz Tulparr B Brunello Cicinelli EternaaLLove ByNkoaLa PrensesAnnesi_ AnneAslan M Mertmom Eva Umutlu Anne Bekleyiste Kmsl Hnd KutsalI Ckolatakahve Finrod Felagund Culhagibi Ask ve isyan Cennetul Mualla Zipzip- Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?