- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.741
Hoş geldin Kuzucum nasılsınbalbocuuu -Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek Diktorya Secret @mahperi hatun 2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor Umutlu Anne Bekleyiste @Kmsl Hnd @KutsalI @BlueCape @Finr @Culhagibi @Ada duru @Cennetul Mualla @Zipzip- @Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
He mi ben iknci ban yemiştim ondanmi 2 gündü benim3 gunden once gelmez o yarin gelir büyük ihtimall
buda benim 2. demeki prolukdan indirim yapmislar banaHe mi ben iknci ban yemiştim ondanmi 2 gündü benim
Valla gülüm ben kaç gündür tek çeşit yemek yapıyorum oda sulu yemekler.. ekmek de yemiyorum 1 haftadır 3 kilo verdim işte yaza kadar biraz zayıflamam lazım eşimle birlikteyiz bu konuda ayran aşı çorbası yaptım sabah kahvaltısından sonra ana öğün olarak 1er kase çorba yiyoruz doymazsak bi kade dahane yemek yaptın bakim balım.
Hb Kkda takılıyorum kuzim sen napıyosun ♥Hoş geldin Kuzucum nasılsın
orda cok karisyo ya kim kime ne yazdi orda belli olmuyo ben burayi daha cok sevyomÖzele yazin ahahah
Iyi hal indirimi aldin desenebuda benim 2. demeki prolukdan indirim yapmislar bana
Yaaa bende ekmeği kesemiyom kuzum aşırı yemege basladim göbeğim kötü duruyor ya.Valla gülüm ben kaç gündür tek çeşit yemek yapıyorum oda sulu yemekler.. ekmek de yemiyorum 1 haftadır 3 kilo verdim işte yaza kadar biraz zayıflamam lazım eşimle birlikteyiz bu konuda ayran aşı çorbası yaptım sabah kahvaltısından sonra ana öğün olarak 1er kase çorba yiyoruz doymazsak bi kade daha
kac kilosunki imzam kulagima de heleValla gülüm ben kaç gündür tek çeşit yemek yapıyorum oda sulu yemekler.. ekmek de yemiyorum 1 haftadır 3 kilo verdim işte yaza kadar biraz zayıflamam lazım eşimle birlikteyiz bu konuda ayran aşı çorbası yaptım sabah kahvaltısından sonra ana öğün olarak 1er kase çorba yiyoruz doymazsak bi kade daha
Ne oldu . Çukur da kiz ben bakmiyom .Hoşgeldin kuzummmm❤❤❤❤bende çukurdayımmm
toplu msja gitik kavgaya gider gibi iy odu bizeIyi hal indirimi aldin desenefadimeye artık bu ders olur
Koz konuyu anlatın bareee:))orda cok karisyo ya kim kime ne yazdi orda belli olmuyo ben burayi daha cok sevyom
sndemii gel sarilak agliyakkkHoşgeldin kuzummmm❤❤❤❤bende çukurdayımmm
Ah ah yaktı beni bu yamaç deli etti vallahasndemii gel sarilak agliyakkk
Neler olmadı ki gözlerimde yaş kalmadıNe oldu . Çukur da kiz ben bakmiyom .
hele benn dayak yemis gibi gözlerimAh
Ah ah yaktı beni bu yamaç deli etti vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?