- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.801
Verirsin canım sıcaklarda geliyor hareket artar kilo vermen daha kolay olur bu havalar çok su da içirirAynen canım ya 14.5 verdim son 4,5 ama gözümde de büyüyor veremem gibi geliyor ama bakalım pes etmek yok ,,,,,
Kız yazın çok kola içiyorum günler uzun ya daha fazla yiyorum o yüzden yaza ne kadar az kilo ile girersem iyidir yaniVerirsin canım sıcaklarda geliyor hareket artar kilo vermen daha kolay olur bu havalar çok su da içirir
İnşallahhh istediğin kiloyla girersin canım ama kola başlı başına zarar bide çok içiyorsan mideni mahfederKız yazın çok kola içiyorum günler uzun ya daha fazla yiyorum o yüzden yaza ne kadar az kilo ile girersem iyidir yani
İyi akşamlar çırpım unutmam seni ama çabuk dönKızçeler iyi aksamlar malum annemlerden evime döndüm netim yok şuan eşimin netten girdim cıkcam seviyorum sizi unutmayın beni
Çırpın kurban siyeeeİyi akşamlar çırpım unutmam seni ama çabuk dön
İnşallah canım ya evet çok içiyorum içmemem lazım ama resmen bağımlılık yapıyorİnşallahhh istediğin kiloyla girersin canım ama kola başlı başına zarar bide çok içiyorsan mideni mahfeder
Neyseki benim o kadar düşkünlüğüm yokİnşallah canım ya evet çok içiyorum içmemem lazım ama resmen bağımlılık yapıyor
Bende aynı öyleyim canım gece uykudan uyanır içerim evet almamayı düşünüyorum ne kadar az içersem o kadar iyi yaniNeyseki benim o kadar düşkünlüğüm yokeşim senin gibiydi abartılı içti sonra midesinde sorun oldu ama sor su yerine içiyor evde bulundurmamaya çalışsan dışarıda içersin en azından
İyi ne olsunn reklamlardaki gibi browni krizine girmeye ramak kala zulaladımm rahatladımIyidir senden tatlis
Sorma bugün gittim kuaföre işte bi de alışveriş yaptım güzel bir elbise aldım kınada giymek için, akşam 8buçukta geldim eve, eşim hasta makarna yaptım ilaç verdim dinleniyor şimdiooo canım okurken ben yoruldum çok yoğun günler
Seni bekler valla allah kolaylık versin canım :)
ablanada çokça mutluluklarr
Oyy bal azizem var vaarr gobek popo aldi basini gitti magazada beden bulamiyorum istedigim gibiFıstıkımmmmm seninn kilo vermeye ihtiyacın yokkkk
Yapma ya oyyy benim premsesimmm zayıflarsınOyy bal azizem var vaarr gobek popo aldi basini gitti magazada beden bulamiyorum istedigim gibizayiflamam lazim bal azizemm
Bal azizem yaa yerim seni benn bitanem benimmm lokumummYapma ya oyyy benim premsesimmm zayıflarsınsen her halinde çok güzelsin çukulatamm
Aleyküm selam kuzum ♥ nasılsınT Tatlianne20 Selam tatlış anne :)
Hoş geldin Kuzucum nasılsın
kuzum nasılsın
Oo sohbet varmış geldiim
emeğine ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş.
bilirim oanlari strest olur her ani ayri bor güzel sorunsuz geçer ins Mucksİyiyim kuzum çok şükür ağır şikayetlerim yok ama muayene günleri gelmek bilmiyor
Canım nasılsın❤❤❤❤
Şükür canlarim ev osleri gucler boraz yogundum geldim temizlik yapcam ama su yağmurlar bitsin bi bakalım.T Tatlianne20 canimmmm ne yapıyorsun ❤
Unutmam kuzum etoket ediyom zatin senı hep♥Kızçeler iyi aksamlar malum annemlerden evime döndüm netim yok şuan eşimin netten girdim cıkcam seviyorum sizi unutmayın beni
Kolay gelsin kuzum çokta yorma kendini evet yağmurlar azıcık geçsin temizliğe devam derizemeğine ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş.
bilirim oanlari strest olur her ani ayri bor güzel sorunsuz geçer ins Mucks
Şükür canlarim ev osleri gucler boraz yogundum geldim temizlik yapcam ama su yağmurlar bitsin bi bakalım.
Unutmam kuzum etoket ediyom zatin senı hep♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?