- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.821
Haftaya havalar açılıyor güzel bir iş yapmak gerek:)Kolay gelsin kuzum çokta yorma kendini evet yağmurlar azıcık geçsin temizliğe devam deriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya havalar açılıyor güzel bir iş yapmak gerek:)Kolay gelsin kuzum çokta yorma kendini evet yağmurlar azıcık geçsin temizliğe devam deriz![]()
Hayirli geceleelr canim
Evet evet bir hafta molaHaftaya havalar açılıyor güzel bir iş yapmak gerek:)
Hayırlı geceler
Nasılsın canim profil yorumuj kapalı ya mesaj yazamıyorum burdan etiket ettim.Hayirli geceleelr canim
sen neler yaptin bakim konusmayali işlerimiz bitmez hiç bizimEvet evet bir hafta mola![]()
Nasılsın canomHayırlı geceler![]()
Cok sukur sen nasilsinNasılsın canim profil yorumuj kapalı ya mesaj yazamıyorum burdan etiket ettim.
sen neler yaptin bakim konusmayali işlerimiz bitmez hiç bizim
Nasılsın canom
Bende tv bakiyom kkda dolaniyom kuzumCok sukur sen nasilsin
Yoktun epeydir gezdin geldin ohhBende tv bakiyom kkda dolaniyom kuzum
Evet RAbbim sağlık verdin yeter ki gerisi olup gidiyor ne olsun haftasonu sınavlarım vardı . Kursum dA nasipse bu hafta bitecek vakit değerlendirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun nasılsınNasılsın canim profil yorumuj kapalı ya mesaj yazamıyorum burdan etiket ettim.
Nasılsın canom
Yoktun epeydir gezdin geldin ohh![]()
Bayadır yoktum 1hafta falam ankaraya sonuclar almaya gittim temiz geldi şükür rabbime boraz strestler yasadim ailesel konular iste bitmez koye gectio kvler falan 3 4 gun ordan boze derken pazar aksami gittiler bemde buhafta dinleniyorum haftaya temizlik yaparım artık.Evet RAbbim sağlık verdin yeter ki gerisi olup gidiyor ne olsun haftasonu sınavlarım vardı . Kursum dA nasipse bu hafta bitecek vakit değerlendirmeye çalışıyorum sen neler yapıyorsun nasılsın ❤❤❤
İyi olmuş kuzum biraz dinlen tabi inşallah bir daha sıkıcı seyler yaşamazsınBayadır yoktum 1hafta falam ankaraya sonuclar almaya gittim temiz geldi şükür rabbime boraz strestler yasadim ailesel konular iste bitmez koye gectio kvler falan 3 4 gun ordan boze derken pazar aksami gittiler bemde buhafta dinleniyorum haftaya temizlik yaparım artık.
İyim canım oğlan izin verseydi uyuyor olacaktım ama neyse artıkNasılsın canim profil yorumuj kapalı ya mesaj yazamıyorum burdan etiket ettim.
Nasılsın canom
Aminn allah razı olsun ağzına sağlık dert görmesin kuzum.İyi olmuş kuzum biraz dinlen tabi inşallah bir daha sıkıcı seyler yaşamazsın![]()
Bu tosuncuklar prensesler böle işte analara illa cektircekler bende kkda takikiyom ozlemisim bakiyom kafa dağıtıyorum.İyim canım oğlan izin verseydi uyuyor olacaktım ama neyse artıksen nasılsın gece kuşu☺
Aminn senden de inşallahAminn allah razı olsun ağzına sağlık dert görmesin kuzum.
boylar ayniiBoy 1.58 kilo 76 olmuştu şuan 73 oldum bal böcüğüm hani bi 65 olsam idare eder yetmez de idare ederim işte![]()
Ayni ben 158 65 kilo yukleniyom malesef sporda yok:)boylar aynii
olursun cnm kendine cok yüklenmeden spor vs halledersin![]()
aynen kuzum biraz konsakda uyucam gozlerim agiyo aglamaktanbalbocuuu burdan konuşalım olmazsa kuzum.
bende 50 51 olmusumAyni ben 158 65 kilo yukleniyom malesef sporda yok:)