- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #44.841
Sabahta hiçbişey yokmuş gibi erkenden kalkmaları yok muBu tosuncuklar prensesler böle işte analara illa cektircekler bende kkda takikiyom ozlemisim bakiyom kafa dağıtıyorum.
Neden ağladın kiaynen kuzum biraz konsakda uyucam gozlerim agiyo aglamaktan
Iyi senin kilon kuzum.bende 50 51 olmusum
Şirin pluyorlar demi:)Sabahta hiçbişey yokmuş gibi erkenden kalkmaları yok mu
babam hasta bu aralar hep doktora gotur getir busuru yeni hastalik cikti zaten okadar hastaligi vardi simdi dahada kötüNeden ağladın ki
Rabbim sifasini verecek inş kuzum.aynen kuzum biraz konsakda uyucam gozlerim agiyo aglamaktan
evet ama 47 fln olsam ii olcak eski kiyafetler olmuyo cunkuIyi senin kilon kuzum.
bnde istiyommmBende 49
Allah acil şifalar versin canım üzülme derdini veren dermanını da verir inşAllah.babam hasta bu aralar hep doktora gotur getir busuru yeni hastalik cikti zaten okadar hastaligi vardi simdi dahada kötü
insallah cnm tek duam oRabbim sifasini verecek inş kuzum.
Hele benim 3638 beden kiyafetler hiç olmuyor komple yenilencek heral hamilelilde bol aldigimi giyiyom iki uctane ya zayofliycam yada kiyafet lazim ilerde sabredip .evet ama 47 fln olsam ii olcak eski kiyafetler olmuyo cunku
insallah insan boyle görünce eski zamanlari p vaybe diyo ...Allah acil şifalar versin canım üzülme derdini veren dermanını da verir inşAllah.
Tabi onlar gündüz uyuyup açığı kapatıyorlarŞirin pluyorlar demi:)
38 beden olsa iy tatlisimHele benim 3638 beden kiyafetler hiç olmuyor komple yenilencek heral hamilelilde bol aldigimi giyiyom iki uctane ya zayofliycam yada kiyafet lazim ilerde sabredip .
Ballar bal onlar kendimi geçen anne gibi hossettom esimin amcasinin oğlu bosandi hafta sonları aliyor cocuklari koye giderken aldi bizlen geldiler 3 gun ben olgilendim 3 yasinda 7 biride heleki küçük tuvaletine ladar herseyine bana diyor yatiyor kucagimda tatlida anne gordim kendimi.Tabi onlar gündüz uyuyup açığı kapatıyorlar
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımneyse kizlar ben uyucam hayirli geceler size
Inşallah38 beden olsa iy tatlisim
Zaten sevimlilikleri ve sevgileri olmasaBallar bal onlar kendimi geçen anne gibi hossettom esimin amcasinin oğlu bosandi hafta sonları aliyor cocuklari koye giderken aldi bizlen geldiler 3 gun ben olgilendim 3 yasinda 7 biride heleki küçük tuvaletine ladar herseyine bana diyor yatiyor kucagimda tatlida anne gordim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?