- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.901
komsum yurtici 18 nisana kadar 100 tl dedi biletler :/yok kız tek bir fiyattan satılmaz ama istersen bakayım güncel sistemden nerden nereye tarih :) hem varsada öğrenmiş oluruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komsum yurtici 18 nisana kadar 100 tl dedi biletler :/yok kız tek bir fiyattan satılmaz ama istersen bakayım güncel sistemden nerden nereye tarih :) hem varsada öğrenmiş oluruz :)
Kaynanamların evinde yaşadığımı ve kaynanamın günde 4paket sigara içtiğini, onun evinde olduğum için ona içme diyemediğimi saymazsak ://bari biraz dikkat etsin evdekiler evin içinde içiliyorsa içilmesin gibi :/ allah kolaylığıı versin cnaım
komsum yurtici 18 nisana kadar 100 tl dedi biletler :/
uydurdumuki ozmancanım hergün değişiyor neresi hangi şehir oda çok önemli şuan bize oyle bir bilgi gelmedi
Kaynanamların evinde yaşadığımı ve kaynanamın günde 4paket sigara içtiğini, onun evinde olduğum için ona içme diyemediğimi saymazsak ://
Eşime odamızda içirmiyorum elimden tek gelen buu
Valla yakaynananda baca gibiymiş![]()
almamisda sadece soledi bnde nerden bilyon dmedim netten baktim goremedimbelki ucuzca almıştır öyle diyivermiştir![]()
sende şakayla karışık söyle anne torunun için azalt sigarayı hem kendi sağlığında yerinde olur vs bilmem dinlermi :)Valla yaeve girdiğin gibi suratını duman tokatlıyor o derece
almamisda sadece soledi bnde nerden bilyon dmedim netten baktim goremedim![]()
bakalim bayramdan hemen soraya dusunyorum ama esim kesin bisey dese onceden alcamda hala bakarizizlardaagöremediysen yoktur bebiş :) internetede düşerdi çünkü fark etsin 30 50 tl yani![]()
Ben öyle yaptığında kavga çıkarıyorummemlekete ablamin yanina annem babam ablam gidicek esim izin verirse bnde gidicem insallah hala bakariz diyoo![]()
cikarcam bnde az kaldi ramaktaBen öyle yaptığında kavga çıkarıyorum![]()
bakalim bayramdan hemen soraya dusunyorum ama esim kesin bisey dese onceden alcamda hala bakarizizlardaa

geç kalmayın kuzu boş yere fazla para ödemeyinyer bile kalmayabiliyor eşini döv
bazı firmalar uzun süre rezarvasyon süresi veriyor. bende temmuzda izmire gitcem daha biletlemedim ama 1 haftalık rezim varalacağım inş 1 aydır rez yeniliyorum
eşimde izin verdi ama alırımalırım die erteledim
![]()
istanbuldan nereye gidiyodun kız unuttumhazirana baksana kuzum indirimli varmi
igdir canmistanbuldan nereye gidiyodun kız unuttum![]()
nasilsin bebekOyy tunaydinn findikim![]()