• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bari biraz dikkat etsin evdekiler evin içinde içiliyorsa içilmesin gibi :/ allah kolaylığıı versin cnaım
Kaynanamların evinde yaşadığımı ve kaynanamın günde 4paket sigara içtiğini, onun evinde olduğum için ona içme diyemediğimi saymazsak ://
Eşime odamızda içirmiyorum elimden tek gelen buu

bakalim bayramdan hemen soraya dusunyorum ama esim kesin bisey dese onceden alcamda hala bakarizizlardaa

geç kalmayın kuzu boş yere fazla para ödemeyin :( yer bile kalmayabiliyor eşini döv :D :sopa:
bazı firmalar uzun süre rezarvasyon süresi veriyor. bende temmuzda izmire gitcem daha biletlemedim ama 1 haftalık rezim var :D alacağım inş 1 aydır rez yeniliyorum :D eşimde izin verdi ama alırımalırım die erteledim :D

geç kalmayın kuzu boş yere fazla para ödemeyin :KK43: yer bile kalmayabiliyor eşini döv :KK70::sopa:
bazı firmalar uzun süre rezarvasyon süresi veriyor. bende temmuzda izmire gitcem daha biletlemedim ama 1 haftalık rezim var :KK70: alacağım inş 1 aydır rez yeniliyorum :KK70: eşimde izin verdi ama alırımalırım die erteledim :KK70:
😂😂 hazirana baksana kuzum indirimli varmi

Back
X