he valla benimdekimsede yok bunaldım gariii ne öğretmenisin :)))
Sınıf öğretmeniyim kuzum. Bende tek başımayım. Eşim gece de yok. Ne yapsam diye düşünüyorum. Kitap okudum biraz ondan da sıkıldım. Dizi izleyeceğim birazdan. Senin planlar ne?

Sınıf öğretmeniyim kuzum. Bende tek başımayım. Eşim gece de yok. Ne yapsam diye düşünüyorum. Kitap okudum biraz ondan da sıkıldım. Dizi izleyeceğim birazdan. Senin planlar ne?

ne güzel canım :) ben işteyim 7:30 da çıkıp koştur koştur iftara yetişmeye çalışcam yemekti bulaşıktı yorgunlutu düşüp bayılacağım

ne güzel canım :) ben işteyim 7:30 da çıkıp koştur koştur iftara yetişmeye çalışcam yemekti bulaşıktı yorgunlutu düşüp bayılacağım
Oyy Allah kolaylık versin. Çalışınca ev işleri çok zor hale geliyor. Çocuk var mı?

benimmmm yavruş tatlış mı tatlışşş aşırı sevgiden beni dişleyen bende onu mıncık mıncık sevdiğim bir köpeğim var
Oyyyy yerim onu yerimmmm Tüm hayvanların hastasıyım. Hayvan sevgisi müthiş birşey. Bugüne dek sadece köpeğim olmadı onu da bahçeli ev sahibi olursam mutlaka edineceğim. Pug'"ların ayrı bir hastasıyım

aynen bende çok severim evlendik ve dost edindik hayatıımıza renk geldi sayesinde zaten bebek gibi derdi hiç bitmiyor pug yakından hiç görmemiştim geçen hafta gördüm tatlış yumuduk tombul bişi
benim köpeğim akita japon kurdu evim büyük o yüzden sıkıntı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…