- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.221
25 buçuk yaşEvliyim, öğretmenim. ne biçim bir cumartesi çok canım sıkılıyor
Sınıf öğretmeniyim kuzum. Bende tek başımayım. Eşim gece de yok. Ne yapsam diye düşünüyorum. Kitap okudum biraz ondan da sıkıldım. Dizi izleyeceğim birazdan. Senin planlar ne?he valla benimdekimsede yok bunaldım gariiine öğretmenisin :)))
Sınıf öğretmeniyim kuzum. Bende tek başımayım. Eşim gece de yok. Ne yapsam diye düşünüyorum. Kitap okudum biraz ondan da sıkıldım. Dizi izleyeceğim birazdan. Senin planlar ne?
Oyy Allah kolaylık versin. Çalışınca ev işleri çok zor hale geliyor. Çocuk var mı?ne güzel canım :) ben işteyim 7:30 da çıkıp koştur koştur iftara yetişmeye çalışcamyemekti bulaşıktı yorgunlutu düşüp bayılacağım
Oyy Allah kolaylık versin. Çalışınca ev işleri çok zor hale geliyor. Çocuk var mı?
Benim de yok kuzum. 2 kedim var evlat olarakaynen öyle canım Benim pazara yığılıyor bütün işler
yok canım senin
Benim de yok kuzum. 2 kedim var evlat olarak
Oyyyy yerim onu yerimmmmbenimmmm yavruş tatlış mı tatlışşş aşırı sevgiden beni dişleyen bende onu mıncık mıncık sevdiğim bir köpeğim var
Oyyyy yerim onu yerimmmmTüm hayvanların hastasıyım. Hayvan sevgisi müthiş birşey. Bugüne dek sadece köpeğim olmadı onu da bahçeli ev sahibi olursam mutlaka edineceğim. Pug'"ların ayrı bir hastasıyım
sendende kuzumAminnn Allah razı olsun böcüğüm
aynen özellikle geçmişim gencligim ah ahhhBNDE öyle söylediğim seyleri düşünürüm kendime üzülürüm ve bi çok şey :)
@adel8893 @Blue_Periibalbocuuu Reyyan__ @Rumeysa___ @Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi @canli anne @hizuran @HemGevezeHemDeli @kahvesevmemben @KutsalI @Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS B Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr @imzaben @Ayas19 @deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream Birmabelsakizi @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Smdm tatlisim :)nasılsın canım neler yapıyon bakem
neydi eski nick
Nasılsın balim ne ediyon bakemm
Iyi geceler napuyosunuz
Hoşgeldiniz kizceler nasilsiniz bakem ben bgun yoruldum gibi dinleniyorum kk ya takiliyom.Merhabalar
Hanımlar kaynatip gitmisler hg cnmNeler kaynatılıyor hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?