- 6 Ağustos 2016
- 184
- 124
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.241
Bu evet geç kalmışım bizde çocuklar uyuyunca ancaHanımlar kaynatip gitmisler hg cnm
Hoşgeldiniz kizceler nasilsiniz bakem ben bgun yoruldum gibi dinleniyorum kk ya takiliyom.
İki tane bir kız bir erkek sizde
Geldüüüüüüüm balımmmmm
helloo
iyiyim kuzum sen nasılsınnn.-Adel- Blue_Peri balbocuuu Reyyan__ @Rumeysa___ U Ufukta_bebek @MaviKuplik @ecesaygi A Annelerin en yorgunu @hizuran PrensesAnnesi_ @kahvesevmemben @KutsalI Tulparr @Nnuurrr @Temmuz07 @Bayan Papatya @Gama kralice @Ilaymilya @Lilimam @Gunyeli @Kutsalll Enerjiii @bide bele cek @EternaaLLove @RosSsS @Brunello Cicinelli @Oeksuez @Browni_intense @sivastrabzon @Lilaseverr Diktorya Secret @Ayas19 @deniz us @Psikolojik Deliii @-Mihrimah @-Sahrud- @Ada duru @AnneAslan @bi prenses annesi @Birbardakcay @BlueCape @Boncukhanim @Cennetul Mualla @ertugrulunhalimesi @Rakika @R4bi4 @Hannaz @Bitki Doktoru @brn88 @Culhagibi @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @Eren61 @Erva Yaren @Esseteacher @Eses07 @Evham Perisi @Finr @gulse14 @gurtmingotam hicmakam @Htcarfbrn @ilginc Kiz @Ilayburak2 @immzaben @IsikOlsun @kitapkahvehuzur @Kmsl Hnd @kkaderim @Kova hatunu @Lunapark Kedisi @Lavanta kokusu @Madammor @mahperi hatun @Mavidenizz01 @Maviguverciin @melankolimm @Memleketsevdalisi @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @Pembeemzik @Pembis Hayaller @Sumeyye-F @pinkhouse34 @sedanur91 @Senden Gelen @Silent Scream @Smdm @Sonsuzaskkk @terelelli34 @tuzsuz_ruh @Zeytintanem hayırlı sahuar bitanelerim nasılsınız
Nasilsin boncugungünaydın hanımlar
benim yok canim maşallah yaşlar kac.İki tane bir kız bir erkek sizde
Ben çıktım sen geldin ramazan yaramadi bana esimde uyanık oluyor.Geldüüüüüüüm balımmmmm
gittim benn :)helloo
Bende şükür yemekdi temizlik derken geçiyor.iyiyim kuzum sen nasılsınnn.
iyim Annisim sen nasilsin:)Nasilsin boncugun
benim yok canim maşallah yaşlar kac.
Ben çıktım sen geldin ramazan yaramadi bana esimde uyanık oluyor.
gittim benn :)
Bende şükür yemekdi temizlik derken geçiyor.
Nasilsin boncugun
benim yok canim maşallah yaşlar kac.
Ben çıktım sen geldin ramazan yaramadi bana esimde uyanık oluyor.
gittim benn :)
Bende şükür yemekdi temizlik derken geçiyor.
iyim Annisim sen nasilsin:)
Bende iyiyim şükür canlarım misafir şükür bitti ama yorgunluk hic atamiyom vücudumda.iyiyim canım nasılsın misafir derdi bittimi
bu yorgunluk zaten atilmiycak bisey kalıcı yaniBende iyiyim şükür canlarım misafir şükür bitti ama yorgunluk hic atamiyom vücudumda.
Aynen kuzum hep uyumak istiyorum keyif sizim bu aralar.bu yorgunluk zaten atilmiycak bisey kalıcı yani
Kuzu nerelerdeydin kııız sesin soluğun yoktu
Geldim kuzum geldim biraz telefondan uzak kalmak istedim depresyondaydim birazKuzu nerelerdeydin kııız sesin soluğun yoktu
İyiyim kuzum, yoksun bayağıdır :/// izmirden misafirlerimiz geldi sabahtan beri uğraşıyorum nasıl olayım ://
İyiyim kuzum, yoksun bayağıdır :/// izmirden misafirlerimiz geldi sabahtan beri uğraşıyorum nasıl olayım ://
Sen nasılsın bal ❤
Hayırdır kuzum yaaa kötü bişey mi varGeldim kuzum geldim biraz telefondan uzak kalmak istedim depresyondaydim biraz
Hayırdır kuzum yaaa kötü bişey mi varGeldim kuzum geldim biraz telefondan uzak kalmak istedim depresyondaydim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?