- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.701
Eki Görüntüle 2277294 el atında Soyak bacılar
Daha ne olsun komşun olsaydım accık araklardımnohut pilav hazır çorbaaa gııı
Denen yeter balllCanım yardım ederdim ama şuanda parktayım kızları getirdim eve giderken de pazarımı yapıcam yarına misafirim var akşam çokkk işim varrrr
Yok kuzu salatasını ben çok seviyorum da eşim pek yemiyo bende kızartcam böyle ikimizde seviyoruzpatates salatasımı yapıyon severimmmmmmmm
Canım mercimekli köfte,,, salata,,, ayran,,, tart kalınında yaş pasta,,, yufkadan peynirli börek,,,çerez.Denen yeter balll, hadiyaa menü nasıl yarınki
Offffff bayılırım kızartmaya yaaaaaaa gelsem mi kiiiiiiYok kuzu salatasını ben çok seviyorum da eşim pek yemiyo bende kızartcam böyle ikimizde seviyoruz
Daha ne olsun komşun olsaydım accık araklardım
bende severim pazar kahvaltılarında genellikler kızartırım eşim az yer ben hepsiniYok kuzu salatasını ben çok seviyorum da eşim pek yemiyo bende kızartcam böyle ikimizde seviyoruz
Hepsinede bayılırım valla ellerine sağlık tatlım gayet iyiymiş ne olcakCanım mercimekli köfte,,, salata,,, ayran,,, tart kalınında yaş pasta,,, yufkadan peynirli börek,,,çerez.
Yeter dimi ya bende ki bu yaramaz cadıyla çok bile
İnşallah canım yaaaaa 9.5 olucaz haftaya
masallah kuzum dünyaya gelen büyüyor. Napim merak ediyom profil profilde gezemiyom bole burda sohbet guzel oluyor.Yaaaaaaaaaa tatlım geldiğin belli oldu kuzummmmmm❤❤❤❤❤
hemen geliyom canim bol kizartma domatest biner soslu cekti ketcap mayanezz kizartmaaaa aaaaaa nohut pilav koydum.Eki Görüntüle 2277294 el atında Soyak bacılar
Ayni menü giinohut pilav hazır çorbaaa gııı
Ohh Yee afiyet bal şeker olsun ve lop lop et olsunooo tabii her zaman komşuda pişer bizede düşerhhihihih
bende severim pazar kahvaltılarında genellikler kızartırım eşim az yer ben hepsini
Oyyy tsk edrim aç karna biraz zor gitse de çaya hayır demem@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya @Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm @pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
masallah kuzum dünyaya gelen büyüyor. Napim merak ediyom profil profilde gezemiyom bole burda sohbet guzel oluyor.
hemen geliyom canim bol kizartma domatest biner soslu cekti ketcap mayanezz kizartmaaaa aaaaaa nohut pilav koydum.
Ayni menü gii
Ohh Yee afiyet bal şeker olsun ve lop lop et olsun
Gel ama bi şartla yarında ben sana gelcemOffffff bayılırım kızartmaya yaaaaaaa gelsem mi kiiiiii
Allahımyaaa delüüüüü yağunu yirimhe göbüşüm çıktı 2 aylıkiçi yağ dolu adsdsdfasggdafg
Minik kalple anlaşmış gibisiniz yiyin nohutlaru yiyinmasallah kuzum dünyaya gelen büyüyor. Napim merak ediyom profil profilde gezemiyom bole burda sohbet guzel oluyor.
hemen geliyom canim bol kizartma domatest biner soslu cekti ketcap mayanezz kizartmaaaa aaaaaa nohut pilav koydum.
Ayni menü gii
Ahahahhhh al gülüm ver gülüm diyonGel ama bi şartla yarında ben sana gelcem
afiyet olsun bende suan açım ama yemekden sonra devam ederiz inşallah hoş geldin.Oyyy tsk edrim aç karna biraz zor gitse de çaya hayır demem
aynen corba ne çorbası olcak bakalim aynimi:)heheh kalp kalbe karışıdır cağnııııııııım
yağmi yiycennnnAllahımyaaa delüüüüü yağunu yirim
Yiyip yiyip sonrada cikarak ahahahMinik kalple anlaşmış gibisiniz yiyin nohutlaru yiyin
Allahımyaaa delüüüüü yağunu yirim
afiyet olsun bende suan açım ama yemekden sonra devam ederiz inşallah hoş geldin.
aynen corba ne çorbası olcak bakalim aynimi:)
yağmi yiycennnn
Yiyip yiyip sonrada cikarak ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?