- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.721
Bende kek-çay yedim:)Epey aradım kendimiyemek yapıyorum ayakta çayımı yudumluyorum
Kendi yaptığım püskevitlerden yedim allah affetsin
bu siiccakkkkkkkttttttttaaaaaaaaaa cami hayır ayın beni soğuk.sulara tatliannemmm çok sıcak yaniyozzzz@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz @silsilesil @Cay6 @canli anne @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor @minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli C Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 @Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu @Krmzblk @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 @Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Kolay gelsin yavrumbuluuu guzel yapar dimii sosu boll olsunnnot vercez. Cimrilik etmee.
Bende uzandim ortalik tek topladim yemek yapmaya geçecem sonra 5 gibi basliycam.
Bu Kız benim ne istediğimi biliyor arkadaş yerum sennu bennEki Görüntüle 2277272 bıyır Lokumum
Bu sene sıcak geçecek sanırım:)bu siiccakkkkkkkttttttttaaaaaaaaaa cami hayır ayın beni soğuk.sulara tatliannemmm çok sıcak yaniyozzzz
İyi demişsin canimGecen son tartismamiz da inan dedim en sonda sen kendine bak benimde beyenmedigim taraflar var ne olcak bisi diyommu zoruna gitti tabi sen dedim durup durup catlaklar göbeğim kilima sunuma herseyime laf söyle begenmiyorsan kapı dedim yeter herseye laflaniyor.
Yok bendeki acıkgözlülük sendeki menü iyiyaAhahahhhh al gülüm ver gülüm diyon
Demi kime neKeyiften de olabilir kimse karisamaz ki kilo kisiyi ilgilendirir.
Sen istense ben yapmammı ayollBu Kız benim ne istediğimi biliyor arkadaş yerum sennu benn
İçinde kelebeliklermi uçuyor yoksamSen istense ben yapmammı ayoll,öpme söyle bir tuhaf oliyiiim
Şimdi sen sorunca yağı bir garip oldum yemem ıykkkafiyet olsun bende suan açım ama yemekden sonra devam ederiz inşallah hoş geldin.
aynen corba ne çorbası olcak bakalim aynimi:)
yağmi yiycennnn
Yiyip yiyip sonrada cikarak ahahah
He kımıl kımıl bi gör nasıl uçuşiyiiiİçinde kelebeliklermi uçuyor yoksam
Kocana yedirhehehehyemeklere katalım kuru kuru yemeyek
Hb canımafiyet olsun bende suan açım ama yemekden sonra devam ederiz inşallah hoş geldin.
aynen corba ne çorbası olcak bakalim aynimi:)
yağmi yiycennnn
Yiyip yiyip sonrada cikarak ahahah
Neler oliyi nelerIyi akşamlar kızlar mrblar nasılsıniz neler yapıyorsunuz burda noliyi
aynen ama ekstra ızmir yaniyor resmenBu sene sıcak geçecek sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?