- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #49.741
Kocana yedir
Yaniiii ama herkes karisiyor kendi capinda iste napalim ...umursamiycezzzDemi kime ne
Neler oliyi neler
Bende kek-çay yedim:)
ben buralarda yeniyim arkamı bırakmayın durayım şuracıklarda
Ayaklarını eline al dolaş bacı ne ediiiim nasıl tutayım mideyiortalığıbatırma ayamız kaycak düşcez
Bıyakmayız gel bakiimben buralarda yeniyim arkamı bırakmayın durayım şuracıklarda
Canimin ici@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
Öle valla:).Hamur ve biz.Mantılar,kekler,poğçalar oooh:)Rabbül alemin beni ve hamuru bir amaç için yaratmış kesinbirbirimize çok düşkünüz
En kısa zamanda hayırlısı ile bebişine kavuş inş:)kizlarrrr acaba yardımcı.olacak varmi bana bugün hayit tohumu aldim kullanicam bugun adetin son günü basliycam inşallah aramızda hamile kalmak.icin kullananan varmı acaba nasıl ve ne of kullandiniz tatlım az yardimci olcanmi bana T Tatlianne20
napiyim bonuscum vala diyet spora devamNabıyon ula piremses
Bıyakmayız gel bakiim
Napion esmacimCanimin ici
yiyim hafisim sen naslsinnapiyim bonuscum vala diyet spora devam
Napion esmacim
Neye masallah kizgeri aldim dgum sonrasi 2 sene cok fittim herkes cok sasiriyordu cnku hep gobekliydm boyum kisa . Emzirmeyi birakip cockta buyuyup birqz daha bebeklge gore rahatlaynca almaya basladim 60 im suan
Kakaolu kek vardı :)Yanında ney varrr ona göre
ben iyiyim vallaha kızlarla sohbet senden ne haber kuzum nasil gecti tatilin.Tatlışım naber:)
buzlugu ac gir icineeeeeeeeebu siiccakkkkkkkttttttttaaaaaaaaaa cami hayır ayın beni soğuk.sulara tatliannemmm çok sıcak yaniyozzzz
sagol bebisimmmKolay gelsin yavrum
aynen öyle öküzler ahahah karşımda oturuyor beni çağırıyor.İyi demişsin canim
Zaten şu erkekler birileri onlara demiyene kadar kendilerini muhteşem ötesi saniyorlar
iyyyyyyyyy ahahahahah beninkinide yeeeeee ahahahah seversin sennn gobus.Şimdi sen sorunca yağı bir garip oldum yemem ıykkk
napiyon tatlimmHb canım
her telden caliyoz kuzum.Iyi akşamlar kızlar mrblar nasılsıniz neler yapıyorsunuz burda noliyi
canim dışı napiyon şaka yapım dedim ahahahahCanimin ici
kuzum onu kullananlari gordum faydasida var ama sen tedavilere bak sonuclar temizse kullan insallah olur kuzumkizlarrrr acaba yardımcı.olacak varmi bana bugün hayit tohumu aldim kullanicam bugun adetin son günü basliycam inşallah aramızda hamile kalmak.icin kullananan varmı acaba nasıl ve ne of kullandiniz tatlım az yardimci olcanmi bana T Tatlianne20
ohhhh ellerimize saglikkkÖle valla:).Hamur ve biz.Mantılar,kekler,poğçalar oooh:)
Karnım şişti şimdimi denir buuu ahahahahKakaolu kek vardı :)
@adel8893 @AnneAslan @balbocuuuBlue_Peri @Reyyan__ @Rumeysa___ @Ada duru @kahvesevmemben @Lilaseverr @hizuran @Gunyeli @Culhagibi @son izci @Hannaz cekirdekcik C Cay6 A Annelerin en yorgunu @ecesaygi @HemGevezeHemDeli @kevsersoylu @Mahperi @Memleketsevdalisi @Madammor minik kalp0753 @Kmsl Hnd @Ufukta_bebek @Finr @Nnuurrr @-Mihrimah @Ayas19 @Albunualalalal @Ask-Erim @Birbardakcay Fit mutlu anne @BlueCape @Brunello Cicinelli @Cennet Annesi @Cennetul Mualla @brn88 Dil-i bitab @Ehlimuhabbet @ertugrulunhalimesi @Eren61 @Erva Yaren @Eses07 @Esseteacher @Evham Perisi @gulse14 @gurtmingotam @hicmakam @ilginc Kiz @immzaben @IsikOlsun @Kavimlergocu @kitapkahvehuzur @kkaderim @Kova hatunu Mcz09 @kskn5256 @KutsalI @Kutsalll Enerjiii @Tulparr @lavantakokulusandik @Lunapark Kedisi @Maviguverciin @Mavidenizz01 @melankolimm @Minikriko @minnakhatun01 @nese-li_hilos @nly92 @nyks_42 @Oeksuez @ParteMoralll @Pembeemzik @pembehayaller06 @Psikolojik Deliii @Puantiyeli DON @Rakika @R4bi4 @RosSsS @Senden Gelen @sedanur91 @Senfonim @Silent Scream @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @TamBirRabia @tuzsuz_ruh @Zeytintanem @Selma59 Bonus @Ilaymilya Elif @kukrim27 @MaviKuplik @Eliifm pinkhouse34 Eki Görüntüle 2277246
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?