kizlarrrr acaba yardımcı.olacak varmi bana bugün hayit tohumu aldim kullanicam bugun adetin son günü basliycam inşallah aramızda hamile kalmak.icin kullananan varmı acaba nasıl ve ne of kullandiniz tatlım az yardimci olcanmi bana T Tatlianne20

En kısa zamanda hayırlısı ile bebişine kavuş inş:)

Neye masallah kiz geri aldim dgum sonrasi 2 sene cok fittim herkes cok sasiriyordu cnku hep gobekliydm boyum kisa . Emzirmeyi birakip cockta buyuyup birqz daha bebeklge gore rahatlaynca almaya basladim 60 im suan

Bi şey söylicem, ben 164’üm kilom 53, basen sorunum var benim de. Ama evlensem çocuk falan olsa ben de kilo alırım ya Bi de ben kendimi hiç olgun bulmuyorum çocuk için, kendim çocuk gibi geliyorum kendime. Mesela yapılmış hazır bebekleri sevmek daha makul Seviyorum, ağlayınca susayınca veriyom anasına en güzeli Çok zor bence uğraşmak, ilgilenmek... Kilo almak da normal.

ben de ilerde niyetlenirsem umarım 70’i aşmam. :) Siz bence 60 la yine de iyisiniz. 4-5 ay sıkı bir cardiyo ile var ya manken olursunuz :)

Tatlışım naber:)
ben iyiyim vallaha kızlarla sohbet senden ne haber kuzum nasil gecti tatilin.
bu siiccakkkkkkkttttttttaaaaaaaaaa cami hayır ayın beni soğuk.sulara tatliannemmm çok sıcak yaniyozzzz
buzlugu ac gir icineeeeeeeee
Kolay gelsin yavrum
sagol bebisimmm
İyi demişsin canim
Zaten şu erkekler birileri onlara demiyene kadar kendilerini muhteşem ötesi saniyorlar
aynen öyle öküzler ahahah karşımda oturuyor beni çağırıyor.
Şimdi sen sorunca yağı bir garip oldum yemem ıykkk
iyyyyyyyyy ahahahahah beninkinide yeeeeee ahahahah seversin sennn gobus.
napiyon tatlimm
Iyi akşamlar kızlar mrblar nasılsıniz neler yapıyorsunuz burda noliyi
her telden caliyoz kuzum.
canim dışı napiyon şaka yapım dedim ahahahah
kuzum onu kullananlari gordum faydasida var ama sen tedavilere bak sonuclar temizse kullan insallah olur kuzum
Öle valla:).Hamur ve biz.Mantılar,kekler,poğçalar oooh:)
ohhhh ellerimize saglikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…