- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.901
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hayırlı günler Canlar...
Yayla da yım canım tel iyi çekmiyor sağol sen nasılsın?-Mihrimah . Heo etiketleyince başkasını yapiyorum başta nurunnisa yida boyle oluyordu eksi var baş harfle şimdi buldum nerdesin
Annemin bir sözü var: evlenince sadece kocayı değil, tüm sülalesini alıyorsun der.
Benim sıkıntım da böyle bir şey. Sıkıldım artık bu kadar dibimizde olmalarından. Ne zaman bir işleri düşse, dibimizde bitiyorlar. Onun haricinde hiçbir şeyde yoklar ve işlerini gördükten sonra da bir kazık atarlar mutlaka. İnan
Canim insallah duzelir aynen ole oluyor ama bukadarda kullandirmayin mesafe koyun isi dusunce menfaat icin gekiyorsa esininde anlaması lazımAnnemin bir sözü var: evlenince sadece kocayı değil, tüm sülalesini alıyorsun der.
Benim sıkıntım da böyle bir şey. Sıkıldım artık bu kadar dibimizde olmalarından. Ne zaman bir işleri düşse, dibimizde bitiyorlar. Onun haricinde hiçbir şeyde yoklar ve işlerini gördükten sonra da bir kazık atarlar mutlaka. İnan usandım
Sağol canım benimHayırlı güzel gunlerinz olsun kızlar
Ooo yayla gülü seniYayla da yım canım tel iyi çekmiyor sağol sen nasılsın?
Hayirdir kuzum inşallah kabul olur teşekkür ediyorum ya sizkere bukadar değer verip onemsenmek rüyada görmek çok iyi güzel insanlarasiniz can:)Canim seninle ilgili çok güzel bir rüya gördüm ben çıkması icin dua ediyorum... T Tatlianne20
Seviliyorsun sende canHayirdir kuzum inşallah kabul olur teşekkür ediyorum ya sizkere bukadar değer verip onemsenmek rüyada görmek çok iyi güzel insanlarasiniz can:)
Günaydın kuzumGünaydın hayırlı birgün olsun inşallah
Günaydın canımmm :)Günaydın hayırlı birgün olsun inşallah
Günaydın canımmm :)Günaydın hayırlı birgün olsun inşallah
Canim nasılsın iyimisin? Ne yapıyorsun ..Günaydın canımmm :)
Elhamdülillah canım.. dünden beri kasigimdan aşağı bir ağrı var. Bacagimi kesseler rahatlicam o derece yani..Eyyarım sen nasılsın iyimisin?Psikolojik Deliii
Hay Allah! Ciddi bir şey değildir inşAllah, eğer geçmezse gösterirsin doktora geçmiş olsun canim..Elhamdülillah canım.. dünden beri kasigimdan aşağı bir ağrı var. Bacagimi kesseler rahatlicam o derece yani..
Sen nasılsın
Yaa benim adet zamanı oluyo,yani adet olduğumu anlıyorum.Hay Allah! Ciddi bir şey değildir inşAllah, eğer geçmezse gösterirsin doktora geçmiş olsun canim..
Bende kızla ilgileniyorum yemek yediriyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?