- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #10.921
Canim benim tanıdığım varda o da bacak ağrısıyla gidiyor bel fıtığı çıkmış kadında o da üzülüyordu ...Yaa benim adet zamanı oluyo,yani adet olduğumu anlıyorum.
Ama bu sefer adet bitimine oldu.. iki gündür fena..
Biz o işigorduk şükur. Afiyet olsun canım❤
Vallahi o da gelsin artık.. Rabbim den gelene raziyim elhamdülillahCanim benim tanıdığım varda o da bacak ağrısıyla gidiyor bel fıtığı çıkmış kadında o da üzülüyordu ...
Iyiyim maşallah kuzum evi falan topladım işlerim bitti uzanıyorum. Oğluma da balkona leğene su doldurdum arabalarını yüzdürüyor :) sen nasilsin senin bıcırık ne yapiyor :)Canim nasılsın iyimisin? Ne yapıyorsun ..
Gecmis olsun canim cok yorma. Yordukça daha fazla ağrı yapar ayağını yukari dogru yastikla destekle oyle dinlen faydasi olur insallahVallahi o da gelsin artık.. Rabbim den gelene raziyim elhamdülillah
Yoktur öyle birsey inşAllah..Vallahi o da gelsin artık.. Rabbim den gelene raziyim elhamdülillah
Benim bıcırık napsin komşunun kızının scooter ‘ı var o da binmek istedi , diğer çocukta vermeyince ağlayıp durdu öyle , neyse başka şey ile gönlünü yaptım da sustu, diğer kız paylaşmayı pek bilmiyor ...Iyiyim maşallah kuzum evi falan topladım işlerim bitti uzanıyorum. Oğluma da balkona leğene su doldurdum arabalarını yüzdürüyor :) sen nasilsin senin bıcırık ne yapiyor :)
Selamûn aleyküm canim; ne yapıyorsun ???Selamlar kızlar
Yoktur öyle birsey inşAllah..
Benim bıcırık napsin komşunun kızının scooter ‘ı var o da binmek istedi , diğer çocukta vermeyince ağlayıp durdu öyle , neyse başka şey ile gönlünü yaptım da sustu, diğer kız paylaşmayı pek bilmiyor ...
Selamûn aleyküm canim; ne yapıyorsun ???
Mutfağa gitmeye üşeniyorum ...!!!Aleukum selam canım iyiyim sen nabiyorsun nasıl gidiyor
Mutfağa gitmeye üşeniyorum ...!!!
Hep gül canim benim.. (muahh)Guldurdun beni ya
Hep gül canim benim.. (muahh)
geldim canim suqn uşutmuş hasta ve iki gundur yataktayim ama cok sukur iyiyim canim@Pembegomlek @efisn B Bitterlokumu
Nasılsınız kizlarr ne var ne yok ? Nasıl gidiyor hayat .. cevap verinnn...??
Ah canımm!! Cok gecmiş olsun, şifalar diliyorum ..bu yaz günü ne üşütmesi öyle??geldim canim suqn uşutmuş hasta ve iki gundur yataktayim ama cok sukur iyiyim canim
Benim oğlum da hiç bişeyin paylaşmazdı o yüzden çok istedim zaten kardeşi olsun diye. Ama şimdi kardeşi saha doğmadan paylaşma konusunda baya bi yol aldık çok şükür :)Yoktur öyle birsey inşAllah..
Benim bıcırık napsin komşunun kızının scooter ‘ı var o da binmek istedi , diğer çocukta vermeyince ağlayıp durdu öyle , neyse başka şey ile gönlünü yaptım da sustu, diğer kız paylaşmayı pek bilmiyor ...
Selamûn aleyküm canim; ne yapıyorsun ???
Selam bitterimmm bende özledim kız seniselam kizlar ben geldim napiyonuz nasilsiniz ben cok iyiyim sizi cokk ozledimm
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat et kendinegeldim canim suqn uşutmuş hasta ve iki gundur yataktayim ama cok sukur iyiyim canim
Aleyküm selam kuzunmmSelamlar kızlar
Bizde özledik kuzum geçmiş olsun buarada canımselam kizlar ben geldim napiyonuz nasilsiniz ben cok iyiyim sizi cokk ozledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?