- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.361
Kız Serra ben adımı değiştirdimEternaaLLove çocuk falan varmi ne yaparsin ne edersin kuzum
Allah seni tanitir insan bende yeni uye saniyorum:))Kız Serra ben adımı değiştirdimsen demiyomuydun umudunu yitirme diyee
Allah seni tanitir insan bende yeni uye saniyorum:))
Ahhahahaha bende yeni üye sandım yaaaAllah seni tanitir insan bende yeni uye saniyorum:))
Canımmmmm napalıö sıcaktan bayılıyoruz sen nabıyorsunAllah seni tanitir insan bende yeni uye saniyorum:))
Accik sasirtim sankiAhhahahaha bende yeni üye sandım yaaa
Evet yaa şaşırdıkAccik sasirtim sanki
Iyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahmin
Ayy ne kadar minik yaa inş sağlıkla alırsın kucağına doktorlar erkeğe benziyor dediyse erkek oluyor biliyorlar yani :)Iyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahminEki Görüntüle 2174820
Canımmm inş sende hayırlısıyla olursun bebek sahibi.. Duam seninle..Ya kızlar o gün gece sizinle konuştuk ya çok güzel bişi oldu bebeğim i gördüm ruyamda okadar gerçek gibiydiki anlatamam
Hehehe kismet cnm ama kiz desin diye bekledimmmAyy ne kadar minik yaa inş sağlıkla alırsın kucağına doktorlar erkeğe benziyor dediyse erkek oluyor biliyorlar yani :)
Benim ikinciyi üç aylıkken erkek dedi ben inanmak istemedim kız olsun diyeHehehe kismet cnm ama kiz desin diye bekledimmm
Hahahha bende erkege benziyo deyincr bidahada agzimj acmadimBenim ikinciyi üç aylıkken erkek dedi ben inanmak istemedim kız olsun diyeve erkek oldu :d doktora dört defa sormuştum emin misiniz diye
Hayırlısı olsun canım Allah hayırlı evlat versin :) bana kızmıştı zatenHahahha bende erkege benziyo deyincr bidahada agzimj acmadimbakalim haftaya kendi doktorum.kesin bisey dicek artik. Hayirlisi olsun tabi ikiside olsunda ilk kiz olsun isterdim
Misafirim vardı yeni gitti canım. Yemeği koydum ocağa biraz uzanıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?