böle daha güzel olmadimi
Cok iyi olmuş canın adin gibi insallah beklettmez seni

Canımmmmm napalıö sıcaktan bayılıyoruz sen nabıyorsun
Aynı bende desem birazdan yemek yapacam bulasik yikarım sonra herif gelir:))))))
Ya kızlar o gün gece sizinle konuştuk ya çok güzel bişi oldu bebeğim i gördüm ruyamda okadar gerçek gibiydiki anlatamam
Ay kiz hadi inşallah Rabbim yuzune gülsün busefer canimnm

Iyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahminEki Görüntüle 2174820
Ya ben o minik serceyi napim bikemedim çok duygulu bisi inşallah saglikla gekir her ikiside hayırlısı olsun canım

Bende uzaniyorum yorgun gibi halsiz yemek yapıcam birazdan bulasik falan kalkarim birazdan yorma dazla balım
Aslında bişey de yapmadım oturduk arkadaşla ama nedense o gittiğinden beri kolumu kaldıracak halim yok. Yemek pisti sayılır bide pilav ve salata yapcam bitti gitti

Aslında bişey de yapmadım oturduk arkadaşla ama nedense o gittiğinden beri kolumu kaldıracak halim yok. Yemek pisti sayılır bide pilav ve salata yapcam bitti gitti
Arada olur kuzum halsizlik fakan yorukuyoruz ister istemez koly degil önümüzdeki yük rabbim kolayligini veriyor

Arada olur kuzum halsizlik fakan yorukuyoruz ister istemez koly degil önümüzdeki yük rabbim kolayligini veriyor
Aynen öyle kuzum sende yat dinlen bol bol bebek doğunca hiç vaktin olmayacak. Sen de benim gibi yalnızsın yardım eden de olmaz zor dinlenirsin. Degerlendir bu günleri

Iyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahminEki Görüntüle 2174820
Çok sevindim canim hayirlisi olsun saglikla gelsin inşAllah.

Ya kızlar saçma gelicek ama emziriyodum ya elini yüzüme koydu felan
İnşAllah canim .. Rabbim kucağını doldursun..

HiHiçbişey yapasım yok :/
Canimsin

Aynen öyle kuzum sende yat dinlen bol bol bebek doğunca hiç vaktin olmayacak. Sen de benim gibi yalnızsın yardım eden de olmaz zor dinlenirsin. Degerlendir bu günleri
Aynen ole gunduzlerimi zaten dinlenenerek yapiyorm kuzum

Ya kızlar saçma gelicek ama emziriyodum ya elini yüzüme koydu felan
Canim normal bence bekarbiride görür annem de benim cocugu sağlıklı emzirmis görmüş sanki biraz sorun var giib ama itiydi diyordu hayırlısı kuzum bu isler
HiHiçbişey yapasım yok :/
Bende durdum durdum sonra kalktım yemekleri yaptım kuru fasukye bulgur pilavi sarmisak li pazi yine uzandim:)
Ne yapayım carsidan geldik de dinleniyorum biraz..
iyi etmissin canım carsi yakin olsa bende cikarmda gözüm kesmiyor:)

Benim de evi talan etti çocuklar sabahtan beri topluyorm hala dagıtoyorlar kafayı uicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…