- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.381
Cok iyi olmuş canın adin gibi insallah beklettmez seniböle daha güzel olmadimi
Aynı bende desem birazdan yemek yapacam bulasik yikarım sonra herif gelir:))))))Canımmmmm napalıö sıcaktan bayılıyoruz sen nabıyorsun
Ay kiz hadi inşallah Rabbim yuzune gülsün busefer canimnmYa kızlar o gün gece sizinle konuştuk ya çok güzel bişi oldu bebeğim i gördüm ruyamda okadar gerçek gibiydiki anlatamam
Ya ben o minik serceyi napim bikemedim çok duygulu bisi inşallah saglikla gekir her ikiside hayırlısı olsun canımIyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahminEki Görüntüle 2174820
Bende uzaniyorum yorgun gibi halsiz yemek yapıcam birazdan bulasik falan kalkarim birazdan yorma dazla balımMisafirim vardı yeni gitti canım. Yemeği koydum ocağa biraz uzanıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum. Sen napiyosun
Aslında bişey de yapmadım oturduk arkadaşla ama nedense o gittiğinden beri kolumu kaldıracak halim yok. Yemek pisti sayılır bide pilav ve salata yapcam bitti gittiBende uzaniyorum yorgun gibi halsiz yemek yapıcam birazdan bulasik falan kalkarim birazdan yorma dazla balım
Canim nisanlilik nasıl gidiyorKızlar ben Bitterlokumu bu yeni uyeliğim diğerini iptal ettim
Arada olur kuzum halsizlik fakan yorukuyoruz ister istemez koly degil önümüzdeki yük rabbim kolayligini veriyorAslında bişey de yapmadım oturduk arkadaşla ama nedense o gittiğinden beri kolumu kaldıracak halim yok. Yemek pisti sayılır bide pilav ve salata yapcam bitti gitti
Aynen öyle kuzum sende yat dinlen bol bol bebek doğunca hiç vaktin olmayacak. Sen de benim gibi yalnızsın yardım eden de olmaz zor dinlenirsin. Degerlendir bu günleriArada olur kuzum halsizlik fakan yorukuyoruz ister istemez koly degil önümüzdeki yük rabbim kolayligini veriyor
Bitanesin biliyorsunCanımmm inş sende hayırlısıyla olursun bebek sahibi.. Duam seninle..
Sende canmm..Bitanesin biliyorsun
HiHiçbişey yapasım yok :/
Ne yapayım carsidan geldik de dinleniyorum biraz..
Çok sevindim canim hayirlisi olsun saglikla gelsin inşAllah.Iyidir cnm.2li taramaya gittim bugun ultrasonda hersey normal.cikti kan sonclarida haftaya artik cinsiyet erkege benziyo ama daha belli olmaz soyleme dedi varmi tahminEki Görüntüle 2174820
İnşAllah canim .. Rabbim kucağını doldursun..Ya kızlar saçma gelicek ama emziriyodum ya elini yüzüme koydu felan
CanimsinHiHiçbişey yapasım yok :/
Hayırlı olsun kuzum, yeni hayat yeni nick demek tabiiKızlar ben Bitterlokumu bu yeni uyeliğim diğerini iptal ettim
Aynen ole gunduzlerimi zaten dinlenenerek yapiyorm kuzumAynen öyle kuzum sende yat dinlen bol bol bebek doğunca hiç vaktin olmayacak. Sen de benim gibi yalnızsın yardım eden de olmaz zor dinlenirsin. Degerlendir bu günleri
Canim normal bence bekarbiride görür annem de benim cocugu sağlıklı emzirmis görmüş sanki biraz sorun var giib ama itiydi diyordu hayırlısı kuzum bu islerYa kızlar saçma gelicek ama emziriyodum ya elini yüzüme koydu felan
Bende durdum durdum sonra kalktım yemekleri yaptım kuru fasukye bulgur pilavi sarmisak li pazi yine uzandim:)HiHiçbişey yapasım yok :/
iyi etmissin canım carsi yakin olsa bende cikarmda gözüm kesmiyor:)Ne yapayım carsidan geldik de dinleniyorum biraz..
Serra_bebegimdin dimi , buda guzelmis canim hayırlı olsun..Kız Serra ben adımı değiştirdimsen demiyomuydun umudunu yitirme diyee
Benim de evi talan etti çocuklar sabahtan beri topluyorm hala dagıtoyorlar kafayı uicem artıkCok iyi olmuş canın adin gibi insallah beklettmez seni
Aynı bende desem birazdan yemek yapacam bulasik yikarım sonra herif gelir:))))))
Ay kiz hadi inşallah Rabbim yuzune gülsün busefer canimnm
Ya ben o minik serceyi napim bikemedim çok duygulu bisi inşallah saglikla gekir her ikiside hayırlısı olsun canım
Ay kız korkutma beni kafayi yirim şimdiden ahahha kiyamam kuzum kolaylik versin Rabbim balımBenim de evi talan etti çocuklar sabahtan beri topluyorm hala dagıtoyorlar kafayı uicem artık
Evet canımSerra_bebegimdin dimi , buda guzelmis canim hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?