- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.401
Kız bir tanesi bşsey yapmıyor iki tanesi bütün kışlık çorapları eldivenleri bulmuşlar ayaklarına ellerine geçirmişler sonra da anneeeeeggg çok sıcaaak diyorlarAy kız korkutma beni kafayi yirim şimdiden ahahha kiyamam kuzum kolaylik versin Rabbim balım
Yerim onları bırak ya dagitsinlar isteKız bir tanesi bşsey yapmıyor iki tanesi bütün kışlık çorapları eldivenleri bulmuşlar ayaklarına ellerine geçirmişler sonra da anneeeeeggg çok sıcaaak diyorlar
Sağol kuzumÇok sevindim canim hayirlisi olsun saglikla gelsin inşAllah.
İnşAllah canim .. Rabbim kucağını doldursun..
Canimsin
Kız bir tanesi bşsey yapmıyor iki tanesi bütün kışlık çorapları eldivenleri bulmuşlar ayaklarına ellerine geçirmişler sonra da anneeeeeggg çok sıcaaak diyorlar
Sıcaktandır belki..Sağol kuzum
Bugün bi halsizlik
isteksizlik üzerimde
SüpersinAynen ole gunduzlerimi zaten dinlenenerek yapiyorm kuzum
Canim normal bence bekarbiride görür annem de benim cocugu sağlıklı emzirmis görmüş sanki biraz sorun var giib ama itiydi diyordu hayırlısı kuzum bu isler
Bende durdum durdum sonra kalktım yemekleri yaptım kuru fasukye bulgur pilavi sarmisak li pazi yine uzandim:)
iyi etmissin canım carsi yakin olsa bende cikarmda gözüm kesmiyor:)
Sıcaklardan demi kuzucumSağol kuzum
Bugün bi halsizlik
isteksizlik üzerimde
Ruhen yorgun hissediyorumSıcaktandır belki..
Ferahlik versin Rabbim içine kuzum
Arada öyle gelgitler oluyor
Arada öyle gelgitler oluyoro gün bana kızıyodunuz bu mooddayim diye düzel bakım hadi bı konu açalım hepimizin kafası dagilsin
Ferahlik versin Rabbim içine kuzum
Kız güldürdun beni allah nediyim tatlı şirinler yaKız bir tanesi bşsey yapmıyor iki tanesi bütün kışlık çorapları eldivenleri bulmuşlar ayaklarına ellerine geçirmişler sonra da anneeeeeggg çok sıcaaak diyorlar
Anlatmak istermisin için rahatlasin sakin içine atmaİnşallah canım
Kuran okudum
Ağlıyorum duygusallığım üstümde
Yaşadıklarım beni üzüyor
Anlatmak istermisin için rahatlasin sakin içine atma
Canim benim biraz tahmin ettim kafana takiyorsun kolay değil ama hepsi geçecek güzel anne olacaksınız geceler i uyumuyor diye sözler paylascaniz uykuzum diye tatli gunler olcakİnşallah canım
Kuran okudum
Ağlıyorum duygusallığım üstümde
Yaşadıklarım beni üzüyor
Biliyorum canım ama daha dün bana diyodunuz umuttan vazgeçmek yok diye allah var neler var canımBiliyorsundur
tekrarlayan düşükler
Elbet bizimde evlatlarımız gelicekBiliyorsundur
tekrarlayan düşükler
Arada bunlar olacak ama toparlancak sabir kuzumBiliyorum canım ama daha dün bana diyodunuz umuttan vazgeçmek yok diye allah var neler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?