Biliyorum canım ama daha dün bana diyodunuz umuttan vazgeçmek yok diye allah var neler var canım
Canim benim biraz tahmin ettim kafana takiyorsun kolay değil ama hepsi geçecek güzel anne olacaksınız geceler i uyumuyor diye sözler paylascaniz uykuzum diye tatli gunler olcak

İnşallah canım benim
İnsan düşünüyor istemeden
Şimdiye 8 aylık olacaktı

İnşallah canım benim
İnsan düşünüyor istemeden
Şimdiye 8 aylık olacaktı
Ben napim bebeği hiç tutunamamis bı kadınım bı çocuğa bile kendimi tutunduramiyorum ama beraber bu süreçleri asicaz birbirimize destek olarak lütfen yeni umudun bekliyordur senide bide öyle düşün

Ben napim bebeği hiç tutunamamis bı kadınım bı çocuğa bile kendimi tutunduramiyorum ama beraber bu süreçleri asicaz birbirimize destek olarak lütfen yeni umudun bekliyordur senide bide öyle düşün
bole kendimizi suclamayalim herseyi kendinizde aramayin.

Canımmm her şeyin bir vakti saati vardır Rabbim sana bu imtihanı vermiş ınş sabırla duanla bunu da asacaksın yıpratma kendini lütfen..

Sabrı öğrendim bu yıl inan ki
Çok sabırsız biriydim
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın

Bende 7 yıldır hiç o çift çizgiyi görmemiştim
Görüp kaybetmek çok daha zormuş inan
O zaman olmuyor deyip geçiyordum
Şimdi neden bırakıp gidiyorlar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…