- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #11.421
Kız senin resimdeki karnını yesinlerArada bunlar olacak ama toparlancak sabir kuzum
Aynen sorma yaaCook komikler bu cocuklarr ya!!!
Yer teyzesi onu ya çok yakın hissediyorum sizi sorun olmuyor demiKısacık bebeisle selam diyim dedim kaldircam geri :)
Canım netim bitmiş bende esiminkinden bağlıyorum bu aralar pek giremicem. Elhamdülillah. Sen nasilsin6
bizde ole kuzum burda bircok teyzeleri var melegiminYer teyzesi onu ya çok yakın hissediyorum sizi sorun olmuyor demi
Rabbim sizede nasip etsin bubgubleri görmeyi inşallah kuzumKız senin resimdeki karnını yesinler
Anladım kuzum iyi ol arada ses ver yeter uzaniyom balım yemek falan derken adami bekliyoruz gelmesini:)Canım netim bitmiş bende esiminkinden bağlıyorum bu aralar pek giremicem. Elhamdülillah. Sen nasilsin6
Biliyorum canım ama daha dün bana diyodunuz umuttan vazgeçmek yok diye allah var neler var canım
Canim benim biraz tahmin ettim kafana takiyorsun kolay değil ama hepsi geçecek güzel anne olacaksınız geceler i uyumuyor diye sözler paylascaniz uykuzum diye tatli gunler olcak
Kilo almayanlardansin çok şükür maşşallahAnladım kuzum iyi ol arada ses ver yeter uzaniyom balım yemek falan derken adami bekliyoruz gelmesini:)
Aynen kuzum bu aydan anca çıktı :)Kilo almayanlardansin çok şükür maşşallah
Olur inşallah bizleri bekleyen meleklerimiz var avantaj bizim icin Rabbim okur dinyada kavusturdun yerini doldurur insallah.İnşallah canım benim
İnsan düşünüyor istemeden
Şimdiye 8 aylık olacaktı
Ben napim bebeği hiç tutunamamis bı kadınım bı çocuğa bile kendimi tutunduramiyorum ama beraber bu süreçleri asicaz birbirimize destek olarak lütfen yeni umudun bekliyordur senide bide öyle düşünİnşallah canım benim
Şimdiye 8 aylık olacaktı
Ben napim bebeği hiç tutunamamis bı kadınım bı çocuğa bile kendimi tutunduramiyorum ama beraber bu süreçleri asicaz birbirimize destek olarak lütfen yeni umudun bekliyordur senide bide öyle düşün
Canımmm her şeyin bir vakti saati vardır Rabbim sana bu imtihanı vermiş ınş sabırla duanla bunu da asacaksın yıpratma kendini lütfen..İnşallah canım benim
Şimdiye 8 aylık olacaktı
Hep gulun inşş :)Kız güldürdun beni allah nediyim tatlı şirinler ya
Benimki de yeni gittiBen gider kizceler kocis geliyor hayırlı sohbetler canlar gelirim musait zamanda♥♥
Bırakıyorm çoğu zamanYerim onları bırak ya dagitsinlar iste
Olur inşallah bizleri bekleyen meleklerimiz var avantaj bizim icin Rabbim okur dinyada kavusturdun yerini doldurur insallah.
Canımmm her şeyin bir vakti saati vardır Rabbim sana bu imtihanı vermiş ınş sabırla duanla bunu da asacaksın yıpratma kendini lütfen..
Ben napim bebeği hiç tutunamamis bı kadınım bı çocuğa bile kendimi tutunduramiyorum ama beraber bu süreçleri asicaz birbirimize destek olarak lütfen yeni umudun bekliyordur senide bide öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?