• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
EternaaLLove EternaaLLove @gulse14 @Temmuz07 N Nnuurrr ByNkoaLa ByNkoaLa Oeksuez Oeksuez
Canımmm benim yaaa her zaman duamdasn

Kızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmem :KK43: arkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii :anneadayı:
Biz zaten buralardayız canim, sana misafirinle bol sohbetler bol gülücükler ... :KK25:
Kızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
EternaaLLove EternaaLLove @gulse14 @Temmuz07 N Nnuurrr ByNkoaLa ByNkoaLa Oeksuez Oeksuez
Bebeğin sürpriz yapar da inşAllah saglikla doğar , inşAllah doktorları yanıltır Allah’in İzniyle ..:anneadayı::anne::emir_bebek:

Türkiyedeki doktorum bana 3 ay yeterli demisdi ama almanyadaki doktorum kesinlikle dogurana kadar kullanmalisin demisdi. Zaten herkes öyle yapiyor burda. Ama tabi öbür aldiklarini bilemem. Fol asiti sirt acikligi olmamasi icin kullaniyor .... hatta hamile kalmadan önce alinmaliymis vücudun depolamasi icin ...
Evet canim öyleymiş gebe kalmadan önce içilmesi daha iyiymis.. doğurana kadar da kullanılmasını ilk defa duyuyorum ..:110:

Back
X