- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.601
Araştırayım bakalımUzmanlar tarifler veriyo kuzuu zahide yetişte falan öyle doğal şeyler dene deneyeceksen bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırayım bakalımUzmanlar tarifler veriyo kuzuu zahide yetişte falan öyle doğal şeyler dene deneyeceksen bence
Asla ise yaramaz o sadece para kazanmak.... bence baris onlarla :) kabul et :)Karnımda yok da hiç bacaklarm da çok var sinir ediyor bnikremleri falan var ama işe yarar mı bilmşhorm
![]()
Cabımmm benim biz senş böyle de seviyoruz![]()
ÜhühühühüühAsla ise yaramaz o sadece para kazanmak.... bence baris onlarla :) kabul et :)
Senin en kücügün kac yasinda ki?Ühühühühüühyapacak bşsey yok o zaman napalım göbek + çatlak gitse tamamım
![]()
Ühühühühüühyapacak bşsey yok o zaman napalım göbek + çatlak gitse tamamım
![]()
Onun galiba esi bu saatlerde geliyordu@umudu beklemek nereye kayboldun![]()
Aynenn@umudu beklemek nereye kayboldun![]()
Göğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende
Olmuşken göğüsler de olsun![]()
3.5 kuzmSenin en kücügün kac yasinda ki?
Heeee yoksa kaybolmazdıOnun galiba esi bu saatlerde geliyordu![]()
:))Göğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende![]()
Allah bagislasin canim benim catlaklar daha solmadi mi ya?3.5 kuzm![]()
Hic korkma :) ben burnumu yaptirdim sonra kendini asiri güzel hisediyorsunGöğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende![]()
Kuzum benimkiler bekarken de vardı bembeyaz nerdeyse baldırlarm da bir de yukarı taraflardaAllah bagislasin canim benim catlaklar daha solmadi mi ya?
Kız ben koluma iğne yapılsa bile bagılırım o derdeHic korkma :) ben burnumu yaptirdim sonra kendini asiri güzel hisediyorsun![]()
Bendeeee vallah bak hamile oldugumda kan testinde bayildim benKız ben koluma iğne yapılsa bile bagılırım o derde![]()
Aman bosverrrrrrKuzum benimkiler bekarken de vardı bembeyaz nerdeyse baldırlarm da bir de yukarı taraflardageçmiyor hep çizik çizik
![]()
Sezeryana gidiyorum bayıltn beni komple demisim bayılcam sakın beni ayık tutmayın diye hastaneyi inlettm benBendeeee vallah bak hamile oldugumda kan testinde bayildim ben![]()
![]()
![]()