- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben koluma iğne yapılsa bile bagılırım o derde![]()
Bendeeee vallah bak hamile oldugumda kan testinde bayildim ben![]()
![]()
![]()
Ben hepsinden korkuyorum
Allah iyiliğinizi versin
Ben de kalçadan iğneden çok korkuyorum ikinci defa cesaret edip yaptırdım o son oldu serum istiyorum hasta olunca falan iğne yaptırmıyorm gülüyolar![]()
Süngern içine galiba jel gibi silikon gbi su koymuşlar daha büyük görnsün diye akmıyor tabi ama içinde ıngıl bıngıl durıyoe
Burdayiiim
En güzeliBen hepsinden korkuyorum![]()
![]()
Korkmak mi güzelEn güzeli![]()
Koşşşş hatunWoooow araştırmam lazım
Burdayiiim
Ayy aklıma bir akraba geldi erkek ameliyat olacak o da çok korkuyordu ameliyata giderken eşine beni bırakma çok korkuyorum diye ağlamıştı
Şaka bi yana çok zordur valla canım :)
Kocam bebek almis ona baktım tatlılar geldiiKoşşşş hatun![]()
Ayy aklıma bir akraba geldi erkek ameliyat olacak o da çok korkuyordu ameliyata giderken eşine beni bırakma çok korkuyorum diye ağlamıştıama ne ağlamak hüngür hüngğr
![]()
![]()
Ayy aklıma bir akraba geldi erkek ameliyat olacak o da çok korkuyordu ameliyata giderken eşine beni bırakma çok korkuyorum diye ağlamıştıama ne ağlamak hüngür hüngğr
![]()
![]()
Ne bebeği Kuzumm ne tatlısı :)Kocam bebek almis ona baktım tatlılar geldii
Kız kuş almış iki tane şimdilik bebek olarak onlar varNe bebeği Kuzumm ne tatlısı :)
Aaa muhabbet kuşu mu :)Kız kuş almış iki tane şimdilik bebek olarak onlar var![]()
Hem de ne yazık
Ayy yazık ya![]()
:))) düşündüm de öyle :)))Hem de ne yazık![]()
Oooow ne güzel yaaaKız kuş almış iki tane şimdilik bebek olarak onlar var![]()
Aynen :) bende alıcam kaç aydırOooow ne güzel yaaa![]()