- Konu Sahibi Tatlianne20
- #15.661
Evet gerçektenOyy bizim de kuşumuz ölmüştü bahçemize gömmğştükçok acı biset gerçekten :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçektenOyy bizim de kuşumuz ölmüştü bahçemize gömmğştükçok acı biset gerçekten :/
Biz de dert bitmez eee derdin sonu da gelmezhoşbuldumm enerjiler tavan yapmış yinekaynak nereden geliyor bizde bilelim
![]()
Bizim ki kabarmıatı bir de gagası içine gömülmüştüEvet gerçektensizinkide kötüymüş
![]()
burada kafam dagılıyor farklı bi dünyaya giriyorum gibi..dertler bitmiyor ne de olsa :)Biz de dert bitmez eee derdin sonu da gelmezo yüzden bosverşyoruz senin konunu okuyordum
![]()
Aynen bitmiyor vallaburada kafam dagılıyor farklı bi dünyaya giriyorum gibi..dertler bitmiyor ne de olsa :)
neymiş :)Aynen bitmiyor valla
Mesela benim şuan çok önemli bir derdim varama tın
![]()
Cooooook fazla sivri sineeeek var heryeri yedi namıssızlar: D bundan büyük dert mi olurneymiş :)
ayyyy ben halime sükredeyim o zamanCooooook fazla sivri sineeeek var heryeri yedi namıssızlar: D bundan büyük dert mi olur![]()
Aynen senin derdin ne ki derman olalımayyyy ben halime sükredeyim o zaman![]()
Günaydın kuzuşum hayırlı cumalarKızçelerim günaydın gününüz aydın olsun inşallah Cumanız da mübarek olsun bu aradailk ben solim dedim de
![]()
Sana da günaydın , hayirli CumalarKızçelerim günaydın gününüz aydın olsun inşallah Cumanız da mübarek olsun bu aradailk ben solim dedim de
![]()
Gunaydin canimGünaydıııınn :)
Sana da günaydın , hayirli Cumalar
Gunaydin canim![]()
Günaydın canımm hayırlı cumalar inşallah
Günaydinlar ve hayirli cumalar![]()
Inşallah canım inşallah. Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar güzel bir gün geçirelim iinşalla
Iyi kaynatmissiniz maşallah hep bole mutlu olalim ben biraz dinledim dun :)Inşallah canım inşallah. Günaydın hayırlı cumalar