- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.961
olur kuzum at:)Ayy ne güzel dur atabilirsem atim sana bir bak olurmu diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur kuzum at:)Ayy ne güzel dur atabilirsem atim sana bir bak olurmu diye![]()
Masallah en tatlı günleri şimdiler :)16sinda 9 olcak:))
Bende kahkül cüyüm defalarca uzatıp kestirdim hiç pişman değilimİç kuzum iç şifa olsunne yapim kk'da bakınıyorum öyle birden bire kahkül kestirme isteği geldi bana onu düşünüyorum yarın kestirsemmi pişman olurmuyum diye
![]()
ewet cok simarik simdiden:))Masallah en tatlı günleri şimdiler :)
Ya bende kestirdim daha önce ama ne bilim bu sefer cesaret edemiyorumBende kahkül cüyüm defalarca uzatıp kestirdim hiç pişman değilim![]()
Yok canım tedavi görüyordum ama 9 aylık yeğenim var ondan biliyorum bu ayları bizi bitiriyorewet cok simarik simdiden:))
senin varmi cocuk
Değişiklik iyidir bak iki günde kk yeni haline alıştık senin kahkül lere de alışırız gayrıYa bende kestirdim daha önce ama ne bilim bu sefer cesaret edemiyorum![]()
Gecmis olsun bitanem bende hasta olvak gibiyim kapimda saglikocagi var gitmiyorum en iyisi yarin gidim asilama olunca saglam olim sonra demesinler bir dahaki aya amaninnn bu yuzden gitmem lazimsaol btanem grip olmusum cok kotu ama hic halim yok ya![]()
Hahahah bak bu iyiydiiiDeğişiklik iyidir bak iki günde kk yeni haline alıştık senin kahkül lere de alışırız gayrı![]()
kac yillik evlisin ki ne tedavisi cnm ozel olmasaYok canım tedavi görüyordum ama 9 aylık yeğenim var ondan biliyorum bu ayları bizi bitiriyor![]()
Daha iki yılımız bile dolmadı canım ama ilk ay kimyasal olup prolaktin yüksekliği yaşayınca süreç erken başlamış oldu. En son dış gebelik geçirdim Perşembe günü sıfırlandı değerimkac yillik evlisin ki ne tedavisi cnm ozel olmasa
saol sanada gecmis olsun kuzum git sen ben ilac kulanamiyorum oyuzden nane limona talibim.. seninde az vaktin kaldi ya hadi hayirlisi btanemGecmis olsun bitanem bende hasta olvak gibiyim kapimda saglikocagi var gitmiyorum en iyisi yarin gidim asilama olunca saglam olim sonra demesinler bir dahaki aya amaninnn bu yuzden gitmem lazim
Insaallah canimsen emzirdiginden mi ilac kullanamıyon aslinda bende sevmemgit kuzum ya ben ilac kulanamiyorum oyuzden nane limona talibim.. seninde az vaktin kaldi ya hadi hayirlisi btanem
hadiya cok gecmis olsun cnm bende 5.yilima girdim bitane karnimda öldu simdiki bebisimde asilama. Rabbim sana bidaha aci yasatmasin en kisa zamanda hayrli bi yavru nasip eylesinDaha iki yılımız bile dolmadı canım ama ilk ay kimyasal olup prolaktin yüksekliği yaşayınca süreç erken başlamış oldu. En son dış gebelik geçirdim Perşembe günü sıfırlandı değerim
evt sute gecdigi icin bi parol var oda agri kesici baskada kulanabilecegim ilac vrmi bilmiyorum ama bikere cok kotu olmusdum ozman acilde igne yaptrmisdim gece 3 saat bebise sut vermemek lazimmis sora sabaha iy olmusdum.Insaallah canimsen emzirdiginden mi ilac kullanamıyon aslinda bende sevmem
Ayyy canim benim Ya dikkat et bariievt sute gecdigi icin bi parol var oda agri kesici baskada kulanabilecegim ilac vrmi bilmiyorum ama bikere cok kotu olmusdum ozman acilde igne yaptrmisdim gece 3 saat bebise sut vermemek lazimmis sora sabaha iy olmusdum.
Amin kuzumhadiya cok gecmis olsun cnm bende 5.yilima girdim bitane karnimda öldu simdiki bebisimde asilama. Rabbim sana bidaha aci yasatmasin en kisa zamanda hayrli bi yavru nasip eylesin![]()