- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.641
İyi canım adamı gece nöbetine gönderdim çayımı demledim keyif yapıyorumHoşbuldum tatlım naber![]()
Sen napıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım adamı gece nöbetine gönderdim çayımı demledim keyif yapıyorumHoşbuldum tatlım naber![]()
Kahve yaptım bende onu iciyorum kuzu bı baş ağrısı var anlatamamİyi canım adamı gece nöbetine gönderdim çayımı demledim keyif yapıyorum
Sen napıyorsun
Sessiz karanlık oda da beş dakika geçir canım herseyden iyi geliyor kocam tarafında resmen kronik migren varKahve yaptım bende onu iciyorum kuzu bı baş ağrısı var anlatamam![]()
Bu şekersiz ligin bana verdiği baş ağrısı kuzum yaSessiz karanlık oda da beş dakika geçir canım herseyden iyi geliyor kocam tarafında resmen kronik migren var![]()
Kaynanam görümcem kaynım ve eşim migren kuzum ve migrenli görümcem bende kalıyor ilaç almasınlar diye dönüyorum hep bulduğum en iyi durum buyduBu şekersiz ligin bana verdiği baş ağrısı kuzum yakoca tarafından oluşan migren derken
![]()
kizmi istiyoBeklerim ondanama ara ara da kızımı doğur bende senle o kadar ilgilenmeyeyim
![]()
Hahahahha.Kaynanam görümcem kaynım ve eşim migren kuzum ve migrenli görümcem bende kalıyor ilaç almasınlar diye dönüyorum hep bulduğum en iyi durum buyduya o şekersizlik adamı çatlatıyor ilk diyete başladığımda galiba sonum geldi dedim. Eşim unutup severim diye çikolata almıştı ama bende bi bakış var dersin aylarca aç kalmış kedi ciğere bakıyor
![]()
Hemde nasılkizmi istiyo![]()
Ay inşallah canım şeker şeker değil ki bildiğin kimyasal birşey, çikolata desen ondan da beterHahahahha.Allah napmasin seni
ama kararlıyım kuzu birakicam şekeri
kahve zıkkım oldu bu gün bildiğin ya
Ama dünyanın en lezzetli şeyleri kuzu ya of of canım ciko çektiAy inşallah canım şeker şeker değil ki bildiğin kimyasal birşey, çikolata desen ondan da beter
benimkide kiz istiyodu 16.haftamda erkek dedi doktor esim hala kiz o kiz diyodu bende sinir oluyodum ne farkeder saglikli olsun yeter diye bidahaki hafta kontrolde %90 kiz dedi esim uçdu tabi bak ben demisdim sana babasi hissetmisdi diyoduHemde nasılbide iddiaya girdik kız olursa o ne istiyorsa onları alacak, erkek olursada ben istediklerimi alacam kimse kimseye karışmayacak
![]()
ay bende simdi bi dilim yaspasta vardi dolapta bi yudum alayim dedimde tabagi bos biraktigmi hatrliyom ensonAma dünyanın en lezzetli şeyleri kuzu ya of of canım ciko çekti![]()
Yorum yapmayacam yoksa gidip yiyecen kulağımı çınlatacanAma dünyanın en lezzetli şeyleri kuzu ya of of canım ciko çekti![]()
Vicdansız bu saatte denilcek seymi o yaş pasta bideay bende simdi bi dilim yaspasta vardi dolapta bi yudum alayim dedimde tabagi bos biraktigmi hatrliyom enson![]()
Anamm ne ettin senay bende simdi bi dilim yaspasta vardi dolapta bi yudum alayim dedimde tabagi bos biraktigmi hatrliyom enson![]()
Yasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindirYorum yapmayacam yoksa gidip yiyecen kulağımı çınlatacanama tüm yasaklar çok nefis
geçen bir yerde sağlıksız besinler diye yazı vardı baktım hepsini bayıla bayıla yiyoruz
Bu gün spora giderken arkadaşımla birbirimizi ayartma ya çalışıyoruz pizza kola cips et döner İskender felan kobusuyoduk yol boyu en son çiğ köfte ayranin kokusu geldi burnuma ama dur dedim kendi kendimeYorum yapmayacam yoksa gidip yiyecen kulağımı çınlatacanama tüm yasaklar çok nefis
geçen bir yerde sağlıksız besinler diye yazı vardı baktım hepsini bayıla bayıla yiyoruz
Hahahah eniştede nasıl dua etmiş öylebenimkide kiz istiyodu 16.haftamda erkek dedi doktor esim hala kiz o kiz diyodu bende sinir oluyodum ne farkeder saglikli olsun yeter diye bidahaki hafta kontrolde %90 kiz dedi esim uçdu tabi bak ben demisdim sana babasi hissetmisdi diyodu![]()

Diyet düşmanı seniYasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindir![]()
Yapma kuzum öyle şeyler kanma pis arkadaşaBu gün spora giderken arkadaşımla birbirimizi ayartma ya çalışıyoruz pizza kola cips et döner İskender felan kobusuyoduk yol boyu en son çiğ köfte ayranin kokusu geldi burnuma ama dur dedim kendi kendime![]()