- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.661
Olmas olması yaz geliyorYasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmas olması yaz geliyorYasaklar çiğnenmek için çikolarda yemek içindir![]()
ama heec guzel deildi simdi mide agrisinda dön dur . hic tavsiye etmiyom kuzuVicdansız bu saatte denilcek seymi o yaş pasta bide![]()
HahahahaYapma kuzum öyle şeyler kanma pis arkadaşaama onlarda akla getirilir mi ki ya şuan benim kafam bile gitti
![]()
Kandım kandımama heec guzel deildi simdi mide agrisinda dön dur . hic tavsiye etmiyom kuzukandirabildimikii
![]()
sorada neden bu gobek gitmiyo diye isyan ediyommAnamm ne ettin sen![]()
Aynen bebem pes etme yaz geliyor tatil geliyor güneş kum deniz geliyorHahahahaya sorma kuUzum ama iradeliyim pes yok devam
![]()
insallah cnm insallah Rabbim yüzünüzü güldürsünHahahah eniştede nasıl dua etmiş öyleya o mutlulukları bizde tadarız inşallah
![]()

Zayıfım yaa azıcık pislik yapimmmDiyet düşmanı seni![]()
kac kilosunki nekadar fazlan var kulagima de heleKandım kandımyok yok 2 ay sıkıcam totoyu
![]()

Oluuur olurr Bal gibi olurrrrOlmas olması yaz geliyor![]()
Sen temeli çok sağlam yapıyorsun kuzumsorada neden bu gobek gitmiyo diye isyan ediyomm![]()
58 kiloyum kuzum 8 kilo vericemkac kilosunki nekadar fazlan var kulagima de hele![]()
Allah seni ne etmesin gıcık ya bide zayıfım diyorZayıfım yaa azıcık pislik yapimmm![]()
Aynen bebem pes etme yaz geliyor tatil geliyor güneş kum deniz geliyor![]()
Ben gideyim koşayım58 kiloyum kuzum 8 kilo vericem![]()
geceleri ye ye sora zayif olayi bekle armut piş agzima düş benimde dur demen lazimSen temeli çok sağlam yapıyorsun kuzum![]()

Hem balık hem etAllah seni ne etmesin gıcık ya bide zayıfım diyorbende azıcık balık etliyim noluk yani
![]()

HahahahBen gideyim koşayımkız ben 71 kiloyum ya 58 olacam diye parçalanıyorum
![]()
Çok mu fazlan var kuzu sadece göbek migeceleri ye ye sora zayif olayi bekle armut piş agzima düş benimde dur demen lazim![]()
bende 53 3 kiloyu vermem lazim hedefimiz birr58 kiloyum kuzum 8 kilo vericem![]()