- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.701
deli qiz yirü git yattİyi geceler fıstıklar çiğköfteler poğacalar pastalar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deli qiz yirü git yattİyi geceler fıstıklar çiğköfteler poğacalar pastalar![]()
spor flan yap kuzum sabah aksam yürüyüs3 cm boy farkı var 10 kg kilo farkı var![]()
Rüyama girecen senİyi geceler fıstıklar çiğköfteler poğacalar pastalar![]()
Bende alabilsem accık bişi bana gönder birazınıKız bekarken böyle değildim bizimki insan sana bakıp yemek yemez iştahlı ye derdi şimdi benden kalmadığı için yiyemiyolar
Ama yaz geliyor yaa benim bu kilodan kurtulmam lazım![]()
Bir tek yürüyüş yapıyorum balım da bacak veriyor tek geçen bir arkadaş ip atlamak basen eritiyor dedi onu yapacamspor flan yap kuzum sabah aksam yürüyüs![]()
Elimde olsa burdan yollardımBende alabilsem accık bişi bana gönder birazını![]()
YaşasınnnRüyama girecen seniyi geceler balım yine olmadı sen git uyu hadi
![]()
. İyi geceler ballı lokmam Hadi kız yatYaşasınnn. İyi geceler ballı lokmam
![]()
deli qiz yirü git yatt![]()
haha ben bekarken yemekten sora evde kosu yapardimBir tek yürüyüş yapıyorum balım da bacak veriyor tek geçen bir arkadaş ip atlamak basen eritiyor dedi onu yapacamartık alt komşu bana taşınır
![]()
yeme içme kilo ve zayiflama bütün mesele bu sende gel hosgeldinneler kaynatiyorsunuz :)
hosbuldum :) benimde 15 kilo kadar fazlam var ekmeği kesmeyi düşünüyorum işe yariyormusyeme içme kilo ve zayiflama bütün mesele bu sende gel hosgeldin![]()
Ahaa benden birihosbuldum :) benimde 15 kilo kadar fazlam var ekmeği kesmeyi düşünüyorum işe yariyormus![]()
hosbuldum :) benimde 15 kilo kadar fazlam var ekmeği kesmeyi düşünüyorum işe yariyormus![]()
Evlilik yaramamış bizehaha ben bekarken yemekten sora evde kosu yapardimtabi ozman formumu koruyodum 9dan sora asla bise yemezdim sınırım vardi şimdi saldim çayira
![]()
harbiden öyle olmuşuz cnmEvlilik yaramamış bizealan almış satan başından savmış olmuşuz
![]()