- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.741
ahaha okadarda olmaz artikkSiz çok konuştunuz deyip mesaja 5 saatlik süre koymasınlar da gerisini hallederiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha okadarda olmaz artikkSiz çok konuştunuz deyip mesaja 5 saatlik süre koymasınlar da gerisini hallederiz![]()
Kazen abinin işi belli olmaz adam yeni sürüme geçince çeneden süründüahaha okadarda olmaz artikk![]()
O bi selam veriyor gidiyorT Tatlianne20 nirdesiiiinnnn senn birazdan gelip bugun sabahlicaz demee bak ya simdi gel yada gelme ben gitcem birazdan![]()
hic sorma ya bin kisi etiket edip kaciyorr catlak karii
Duymasınhic sorma ya bin kisi etiket edip kaciyorr catlak karii![]()

hic sorma ya bin kisi etiket edip kaciyorr catlak karii![]()
İyi geceler canımİyi geceler kuzular![]()
![]()
![]()
sabaha gelip firca atar bana simdiDuymasın![]()
oda pasta börek diye sayikliya sayikliya giti sabah populer oldugnu gorunce delircek
Köye gidecekti canim belki gitmiştir ..sabaha gelip firca atar bana simdi![]()
Koşmasın zaten zayıf o iyice hava ata ata gider yarınoda pasta börek diye sayikliya sayikliya giti sabah populer oldugnu gorunce delircekbidaha seslenem
Blue_Peri hu huuuu popii olmusun kizz kosssssssssssss
![]()
dogru dün oyle demisdide hemenmi gitcektiki sabaha girer heraldeKöye gidecekti canim belki gitmiştir ..![]()
dogru dün oyle demisdide hemenmi gitcektiki sabaha girer heralde
aynen yandik simdi hep o cicek bamyadan kaptii oKoşmasın zaten zayıf o iyice hava ata ata gider yarın![]()
yaptim cnm gormedinmi yemekteyiz bolumune gir cikolatali baklavaSenin tatlı ne oldu kuzum yaptın mi?balbocuuu