- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.761
Kız ben ona şimdi baktım ondada standart üye yazıyoraynen yandik simdi hep o cicek bamyadan kaptii o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben ona şimdi baktım ondada standart üye yazıyoraynen yandik simdi hep o cicek bamyadan kaptii o![]()
Bu yazını görünce etiketledim kuzum seni. Yani ben kırılırım valla zaten ne günler yaşadım bide bu ayırım kötü olurkizlar bide bu mor siyah olayine ne diyosunuz mor anneler siyahlar normal yani cok sacma ve üzücü degilmi bircok kisi buna takar bence anne olmak isteyenler yanlismiyim![]()
Haklısın cnm.. ben görünce şaşırdım bir ankizlar bide bu mor siyah olayine ne diyosunuz mor anneler siyahlar normal yani cok sacma ve üzücü degilmi bircok kisi buna takar bence anne olmak isteyenler yanlismiyim![]()
Ben görmedimyaptim cnm gormedinmi yemekteyiz bolumune gir cikolatali baklava
Tamam bakarım canim..yaptim cnm gormedinmi yemekteyiz bolumune gir cikolatali baklava
Kuzum anne olan üye de siyahtı canim baktım da..kizlar bide bu mor siyah olayine ne diyosunuz mor anneler siyahlar normal yani cok sacma ve üzücü degilmi bircok kisi buna takar bence anne olmak isteyenler yanlismiyim![]()
kim cnm benim baktiklarim hep oyle bak anne diye yaziyo renk mor dierleri siyahKuzum anne olan üye de siyahtı canim baktım da..
Pembeemzik cnm..kim cnm benim baktiklarim hep oyle bak anne diye yaziyo renk mor dierleri siyah
bilmiyorum ama oleymis simdi soledi site yoneticisi benimde tahmin ettigim gibi yeni yarisma icin yapilmis.Pembeemzik cnm..
Bende Mune ablaya sordum cevap gelmedi henüz niye öyle diye.. nasıl yanii ne olacakmış ki?bilmiyorum ama oleymis simdi soledi site yoneticisi benimde tahmin ettigim gibi yeni yarisma icin yapilmis.
Yok canım curly yazdı anneler farklı olmuş bazısı çocuğu var kısmını tiklememis ondan olmamış sanırım. Bakalım belki değişiklik olur tekrardanKuzum anne olan üye de siyahtı canim baktım da..
Yarışma derken kuzum?bilmiyorum ama oleymis simdi soledi site yoneticisi benimde tahmin ettigim gibi yeni yarisma icin yapilmis.
mama yarismasi basliycakmis cnm 0 2 yas grup arasi olan katilabiliyomus.. evet cok yenilik oluyirda ben ban yemesem iydirBende Mune ablaya sordum cevap gelmedi henüz niye öyle diye.. nasıl yanii ne olacakmış ki?
Yenilikler devam ediyor desene..
mama yarismasi cnm anneler icin buda oyuzden olmus hani ayirtedebilmek adinaYarışma derken kuzum?
Olabilir cnm.. baktım da bazı üyelere aynen çocuğu olanlar “std üye”yazıyor sadece ‘anne’ diye yazmıyorYok canım curly yazdı anneler farklı olmuş bazısı çocuğu var kısmını tiklememis ondan olmamış sanırım. Bakalım belki değişiklik olur tekrardan
Yavaş yavaş oturacak inşallah bu yeni sürümOlabilir cnm.. baktım da bazı üyelere aynen çocuğu olanlar “std üye”yazıyor sadece ‘anne’ diye yazmıyor
saol kuzum benimde ilk denemeydi 2.ye sade yapicam ama cok guzel olmusdu gercekten tavsiye ederim
Aynen anca daha ..Yavaş yavaş oturacak inşallah bu yeni sürüm![]()
Ben mi yanlış anladım acaba çoçuğum var diye tik atanların hepsi oldu sandımmama yarismasi cnm anneler icin buda oyuzden olmus hani ayirtedebilmek adina