• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bide bu mor siyah olayine ne diyosunuz mor anneler siyahlar normal yani cok sacma ve üzücü degilmi bircok kisi buna takar bence anne olmak isteyenler yanlismiyim😔😔
Bu yazını görünce etiketledim kuzum seni. Yani ben kırılırım valla zaten ne günler yaşadım bide bu ayırım kötü olur 😑

kizlar bide bu mor siyah olayine ne diyosunuz mor anneler siyahlar normal yani cok sacma ve üzücü degilmi bircok kisi buna takar bence anne olmak isteyenler yanlismiyim😔😔
Haklısın cnm.. ben görünce şaşırdım bir an 😧

Kuzum anne olan üye de siyahtı canim baktım da..

bilmiyorum ama oleymis simdi soledi site yoneticisi benimde tahmin ettigim gibi yeni yarisma icin yapilmis.
Bende Mune ablaya sordum cevap gelmedi henüz niye öyle diye.. nasıl yanii ne olacakmış ki?
Yenilikler devam ediyor desene..

Yok canım curly yazdı anneler farklı olmuş bazısı çocuğu var kısmını tiklememis ondan olmamış sanırım. Bakalım belki değişiklik olur tekrardan
Olabilir cnm.. baktım da bazı üyelere aynen çocuğu olanlar “std üye”yazıyor sadece ‘anne’ diye yazmıyor

Back
X