- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.781
Sende çeneni tutuvermama yarismasi basliycakmis cnm 0 2 yas grup arasi olan katilabiliyomus.. evet cok yenilik oluyirda ben ban yemesem iydir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende çeneni tutuvermama yarismasi basliycakmis cnm 0 2 yas grup arasi olan katilabiliyomus.. evet cok yenilik oluyirda ben ban yemesem iydir![]()
Bizimki sever böyle şeyleri hamuru sade yapıp içi çikolatalı olsasaol kuzum benimde ilk denemeydi 2.ye sade yapicam ama cok guzel olmusdu gercekten tavsiye ederim![]()
ezcuuk sinirlendim ya napim bu dertten cok yakinan arkadaslar var sende dahil onlar adina düsünunce bende gecen sene olsa cok üzülürdüm oyuzden tutamadim kendimiSende çeneni tutuver![]()
Sende haklısın tabii..ezcuuk sinirlendim ya napim bu dertten cok yakinan arkadaslar var sende dahil onlar adina düsünunce bende gecen sene olsa cok üzülürdüm oyuzden tutamadim kendimi![]()
olur cnm bende o şekil düsündüm bu şekil cok agir olur oyle yapayim diye ama boyle tam kendini gosterir diye boyle yaptim cokda agir olmadi normal baklava gibi.. senin dediklerinde güzel fikir bak denenmeye degerBizimki sever böyle şeyleri hamuru sade yapıp içi çikolatalı olsayada hamuru böyle içi sade olsa nasıl olur
![]()

Ya hassas kuzum benim konuyu herkes tarafından düşünüp halledeceklerdir anlayışın içinde ayrıca öpüyorum seniezcuuk sinirlendim ya napim bu dertten cok yakinan arkadaslar var sende dahil onlar adina düsünunce bende gecen sene olsa cok üzülürdüm oyuzden tutamadim kendimi![]()
yaani oyuzden. ama onlarda yarisma icin düsunmusler. neyse artik bakalim nolucakSende haklısın tabii..
Bizimkinde çok şekerli yiyecek tüketince sızı oluyor ondan kıyamıyorumolur cnm bende o şekil düsündüm bu şekil cok agir olur oyle yapayim diye ama boyle tam kendini gosterir diye boyle yaptim cokda agir olmadi normal baklava gibi.. senin dediklerinde güzel fikir bak denenmeye deger![]()
ne demek cnm bende 3 sene cektim bu dertten cok iy anliyorum. Rabbimden tek duam sizin gibi anne olmak isteyen herkesin yüzunü güldürsünYa hassas kuzum benim konuyu herkes tarafından düşünüp halledeceklerdir anlayışın içinde ayrıca öpüyorum seni![]()

ahah ozman dedigin gibi yap yazik adamcauzaaBizimkinde çok şekerli yiyecek tüketince sızı oluyor ondan kıyamıyorumbana kalsa biliyon yani
![]()
yok cnm ya mama yarismasi icin düsünülmüs cury oyle soledi yaBen mi yanlış anladım acaba çoçuğum var diye tik atanların hepsi oldu sandım![]()
Amin kuzum Allah razı olsunne demek cnm bende 3 sene cektim bu dertten cok iy anliyorum. Rabbimden tek duam sizin gibi anne olmak isteyen herkesin yüzunü güldürsün![]()
İşte ben tüm annelere diye düşündüm bide yarışma falan dememiş ya sanki farklı birşey planlıyorlar gibi geldiU Ufukta_bebek Yakında annelere özel bir proje yapmayı planlıyoruz bunun içinde üye gruplarına ekleme yaptık. boyle yazmis senin msja
sendende cnm❤ ben ufaktan yatayimda yarin davam ederiz cnm olurmu sende yat bariiAmin kuzum Allah razı olsun![]()
bakalim bu konuyu soledik belki degistirirlerİşte ben tüm annelere diye düşündüm bide yarışma falan dememiş ya sanki farklı birşey planlıyorlar gibi geldi
Sonra iki günde göbek nasıl gider enterahah ozman dedigin gibi yap yazik adamcauzaabiz tastan yumusak herseyi yeriz
![]()
bu güzeldi isteSonra iki günde göbek nasıl gider enter![]()
İyi geceler kuzumsendende cnm❤ ben ufaktan yatayimda yarin davam ederiz cnm olurmu sende yat barii