- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.801
eneee ben hic uyumadimkiii sabah keske uyusaydim diye dizimi dövcem sana hosgeldin bana güle güleUykusuzlukmu yooo aslaa keyfimde kalktım yine ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eneee ben hic uyumadimkiii sabah keske uyusaydim diye dizimi dövcem sana hosgeldin bana güle güleUykusuzlukmu yooo aslaa keyfimde kalktım yine ben![]()
Bu saatte hayırdır inşallahUykusuzlukmu yooo aslaa keyfimde kalktım yine ben![]()
yanliz gecede kalmak zor Allah yardimcin olsun cnm ben kacar ozaman hadi iy geceler minosuda operim saolİyi geceler kuzumKüçük hanımıda öpüyorum
bende uzanırım canım eşim gecedeyken uyuyamıyorum yalnız hissediyorum kendimi
![]()
İyi uykular canimeneee ben hic uyumadimkiii sabah keske uyusaydim diye dizimi dövcem sana hosgeldin bana güle güle![]()
Bilmiyorum ki canım kızıma sormak lazım uyumuyor uyumuyorBu saatte hayırdır inşallah![]()

Ya bi prenseste sende var demekBilmiyorum ki canım kızıma sormak lazım uyumuyor uyumuyor![]()
Dört aylık canım:) bu arada sayfadami sorun var nettemi bilmiyorum çıkıp duruyo sayfadan senle tanisamadik demi canım bi ara tanışalim internek güzel cekerkenYa bi prenseste sende var demekkaç aylık
Oyy masallahDört aylık canım:) bu arada sayfadami sorun var nettemi bilmiyorum çıkıp duruyo sayfadan senle tanisamadik demi canım bi ara tanışalim internek güzel cekerken![]()
Teknolojinin zararları![]()
Amin insallah canim simdi hastaneden geldim 2de tekrar gel dedi heyet toplancak galiba rapor cikarcaklarİnşallah aşılama da yüzün güler canım yasormamdaki amaç merak değildi yanlış anlama. Bu yoldan geçtiğim için olurda ihtiyaç olursa bildiklerimi anlatmak için sordum.
İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan bu ay aşılamayla hamile kalırsın![]()
Eveeeet yuppiii
Yapmammıııo kuzu tandır yapcam size yanına baklava bol cevizli , börekte acacam

Dün oldum popüler bacım size demedim hava atmak gibin olmasın diyeoda pasta börek diye sayikliya sayikliya giti sabah populer oldugnu gorunce delircekbidaha seslenem
Blue_Peri hu huuuu popii olmusun kizz kosssssssssssss
![]()

Popüler yazıo kızııımm ne standardı ama mor olmuşum ben noluyoyafffKız ben ona şimdi baktım ondada standart üye yazıyor![]()
kıskançççKoşmasın zaten zayıf o iyice hava ata ata gider yarın![]()
popii olmusun qiii hadi hayirli olsunn
hee oyuzden yanii yanlis tanimisim seni affetDün oldum popüler bacım size demedim hava atmak gibin olmasın diye![]()