- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.841
Sağol canım zor şeyler Rabbim kimseye yaşatmasınAllah yine nasip etsin inşallah arkadaşına sağlıklı sıhhatli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım zor şeyler Rabbim kimseye yaşatmasınAllah yine nasip etsin inşallah arkadaşına sağlıklı sıhhatli

Amin canım. Zordur muhakkakSağol canım zor şeyler Rabbim kimseye yaşatmasın![]()
Senin evladın var mı canımAmin canım. Zordur muhakkak
Ben uzun seviyorum zevk meselesi tatlımKızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Evlenirken evin perdelerini uzun yaptım şimdide kisaltsam mi diye karar veremedim sizce kısa mi kullanayım uzun mu ?
Zevk meselesi tabi de kuzum bende uzun seviyodum uzun ettim kararsiz oldum simdide yaBen uzun seviyorum zevk meselesi tatlım
2 aydir hastanedemiBende canım ya iki ay olmuş bana da dememiş hastanedeyim diye![]()
uzun derken tam yere kadarmi cnm kisa nekadar dusunuyorsunKızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Evlenirken evin perdelerini uzun yaptım şimdide kisaltsam mi diye karar veremedim sizce kısa mi kullanayım uzun mu ?
Uzun iyidir iyi hatta yere kadar mümkünseZevk meselesi tabi de kuzum bende uzun seviyodum uzun ettim kararsiz oldum simdide ya
Yok canım ben hastanede yatıyordum dış gebelikten o da o zaman kürtaj olmuş. Ben iyi olana kadar söylememiş2 aydir hastanedemi
Bende uzun seviyorum canım yaKızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Evlenirken evin perdelerini uzun yaptım şimdide kisaltsam mi diye karar veremedim sizce kısa mi kullanayım uzun mu ?
uzuldum cnm ya Rabbim ikinizinde acisini dindirsin tez vakitte yüzünüzü güldürsünYok canım ben hastanede yatıyordum dış gebelikten o da o zaman kürtaj olmuş. Ben iyi olana kadar söylememişbeş yaşından beri arkadaşız kaderimiz de arkadaşmış

Bikacgün sonra falan canım netimde azya .sevmezmiyimm cnm onu bunu bosverde nezman yapyon dadlini bakimm
Geldim canımmm
Perdeler yere kadar ama kısa olarak petek üstüuzun derken tam yere kadarmi cnm kisa nekadar dusunuyorsun
Benimde yere kadar canımUzun iyidir iyi hatta yere kadar mümkünse![]()
yere kadar cok guzelPerdeler yere kadar ama kısa olarak petek üstü
Amin bi tanemuzuldum cnm ya Rabbim ikinizinde acisini dindirsin tez vakitte yüzünüzü güldürsün![]()