- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.121
Yaaa evlat iste neler yaptırıyorBaşladım ve örgü örmeyi bilmezdim annemden bikaç bişey öğrenip yelekler kazaklar battaniyeler ördümHâlâ da örüyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa evlat iste neler yaptırıyorBaşladım ve örgü örmeyi bilmezdim annemden bikaç bişey öğrenip yelekler kazaklar battaniyeler ördümHâlâ da örüyorum
![]()
Ay kızlar bugün ben bi bakamadım burayasabah hattım kapanmış öğlen yiğenim sağolsun ortalığı karıştırdı sonrada arkadaşım ben hastanedeyken kürtaj olmuş onu öğrendim. Aman ne gündü
![]()
küsme kuzum ya bak biz bugun hic konusmadikki daha kimsecikler toplanmadi![]()
kuzu ben sabah 8 akşm 7 kdr burdayım sonrası yok![]()
günaydınnn :) kızlarr
Günaydın kuzum :)valla kız üzücü bir gün olmuş çok geçmiş olsun arkadaşına![]()
Ben öğlen gelecem yok yazmayın hemenbugün toplaşalımmm erkenciktenn ben geldiiim :)
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
İyiyim canımmm ne güzel burdaymışsınnnnGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ben öğlen gelecem yok yazmayın hemen![]()
Dün kilo bildirimimi sabote eden hanimefendiyi hastaneye götürecem canım bir saatliğine annesine attımİyiyim canımmm ne güzel burdaymışsınnnn![]()
Gelecem beybisi şu hanımefendiyi bi gösterip geleyim alerjik olmuş iki gözümün çiçeğihahah yazmayızsen yeterki gel kuzu

Merhaba canımmerhaba günaydın canım tanışalım mı :)
tatlı anne köye gitmiş interneti çekmiyormuş

Kim kızzzz o sabote edenDün kilo bildirimimi sabote eden hanimefendiyi hastaneye götürecem canım bir saatliğine annesine attım
Sen ne yapıyorsun bakim![]()
Yiğenim kuzum önceki kilomu 71.2 yazacağıma 77.2 yazdırmıştıKim kızzzz o sabote eden
Gelecem beybisi şu hanımefendiyi bi gösterip geleyim alerjik olmuş iki gözümün çiçeği![]()
Hıııııı evet evet. Cadı işte yaaaaa... hayırdır neyi var geçmiş olsunYiğenim kuzum önceki kilomu 71.2 yazacağıma 77.2 yazdırmıştı![]()
Merhaba canım
29 yaşındayım 30 olucam
2 kızım var büyük 12 yaşında küçük 6.5 aylık
Zayıflama grubundayım kilo veriyorum
Peki ya sennn![]()