• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıııııı evet evet. Cadı işte yaaaaa... hayırdır neyi var geçmiş olsun
Sağol kuzum normalde bebek egzaması vardı ama vücutta hiç çıkmamıştı dün bacakalarda küçük kırmızı benekler oldu acil doktoru enfeksiyon a benziyor dedi kendi doktoru alerji testi yapabilirim getirin dedi

ben 23 yaşındayım :) 7 aylık evliyim inşallah bebişim olur :)

allah bağışlasın yavrularını :) bebişi öp bol bol tospik yanaklarından :) :KK19::KK200:
Yeni gelin yani :rolleyes:
Hayırlısıyla olur inşallah canım:dua:
Öptüm tospiği yanımda uyuyor mışıl mışıl:uykucu:
Ama uyanınca tam bi cadı:KK53::rapci:

Sağol kuzum normalde bebek egzaması vardı ama vücutta hiç çıkmamıştı dün bacakalarda küçük kırmızı benekler oldu acil doktoru enfeksiyon a benziyor dedi kendi doktoru alerji testi yapabilirim getirin dedi
Yaaa çok geçmiş olsun kuzuya inşallah hemen atlatır bi döküntü çıkmaz

alerji testi olcak galiba :) yoğun ilgi ve gezmeyi seviyor o zaman bıcırıkk :) :emir_bebek:
Kapıya gidince mutluluktan kahkaha atıyor :KK70:
4759619D-5563-4829-B4F3-BBD1079A73D2.webp

ana kuzusu :) yapışık ikizin yani :) kopamıyor senden zor oluyodur ev işleri felan
Evet canım çok zor oluyor bazen büyük kızım okuldan gelicek ona yemek hazırlayamıyorum yani

Mama sandalyesine katıyorum ağlıyor örümceğe katıyorum kendini aşağı ittirmeye çalışıyor ana kucağına katıyorum kemerini yemeye çalışıyor

Şimdiki çocuklar çok fena çokkkk:sinirli:

Evet canım çok zor oluyor bazen büyük kızım okuldan gelicek ona yemek hazırlayamıyorum yani

Mama sandalyesine katıyorum ağlıyor örümceğe katıyorum kendini aşağı ittirmeye çalışıyor ana kucağına katıyorum kemerini yemeye çalışıyor

Şimdiki çocuklar çok fena çokkkk:sinirli:

öyle valla zormuş kuzu allah kolaylığını versin sana :( bütün gün senden başka kimseyi görmüyorsa belki ondan sana çok alıştı :(

öyle valla zormuş kuzu allah kolaylığını versin sana :KK43: bütün gün senden başka kimseyi görmüyorsa belki ondan sana çok alıştı :KK43:
Ya aslında herkesi de görüyor ama kalabalığı sevmiyor annemin kaynanamın kimin kucağına giderse gitsin gözü bende kuzumun :anne::21:

Back
X