- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.181
Ayyyy en sondaki ayrıntıya sesli güldüm valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy en sondaki ayrıntıya sesli güldüm valla![]()
aynensonra herkes kilosunu yazmaya gelince kaçıp gidiyor
![]()
Olur canım ya sağlık olsunda veririz benim 12 kaldı ir şekilde gidecekBıktım kilolu olmaktan bende şöyle mağazalara gidip bunun daha küçük bedeni yokmu? diye sormak istiyorum.
Afiyet olsun canım bağırsaklara alarm vermişsinHenüz yapmadım kayısı yedim birtane
Gider canım mutlaka yavaş bile olsa.
Benim fazlalık çok![]()
Çok teşekkür ederim canım .kuzum yaparsın ya biz arkandayız kolay değil 2 çocuk doğurdun büyüttün kendine zaman ayıramadın ama şimdi sıra senin sıran apabilirsin :)
hosgeldin kuzu bnde bugun anneme gidicem pek giremeyebilrimbugün toplaşalımmm erkenciktenn ben geldiiim :)
hosgeldin kuzu bnde bugun anneme gidicem pek giremeyebilrim![]()
Çok teşekkür ederim canım .
Bende pcos ve onunla bağlantılı insülin direnci ve karaciğer Yağlanması var o zorluyor randevu alabilirsem kontrole gitmem gerek kaç gündür alamadım sinirlerim bozuldu.
Şimdi ben kahvaltıya arkadaşlar görüşürüz yine sağolun benide aranıza aldınız![]()
Teşekkür ediyorum canısıBol başarılar diliyorum kuzum![]()
aynen cnm nbrana kız kavuşmasııı :)
Günaydın ponçikler![]()
aynen cnm nbr![]()
İyiyim canımmm bende özledim ,kahvaltı yapıyoruz kızımla sen nasılsın napıyosunhoş geldin canım nasılsın özledim valla :)