• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama aslan pençesi çayını içtim ya yumurtlamayı arttırdı kuzum bence. onu kullanmak lazım yani işe yaradığını düşünüyorum :)
soğan kürüde taze içmek gerekiyor günde 2 kere sadece akşam içebilirim. o yüzden onu denemedim :)
Duamdasın. Canımmm ,inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir kuzum :KK15::dua:

sağol canım benim:KK200::anne::nazar: senin pkolar için denedin mi soğan kürü onada iyi geliyormuş
Ben çok kullanmadım canım birkaç defa anca yani ilk zamanlardı ,zaten yumurtam oluyomuşta atılım olmuyor demişti doktor. Bikez kimyasal gebeliğim oldu düştü, kızımdada hamileliğin 3.ayı falandı düşük riski yaşadım 1 ay kadar annemlerde kaldım sagolsunlar önüme getiriyordu yemegimi ,tuvalet banyo dışında fazla kalkmadım. Çok şükür Rabbime bize bagışladı :dua::KK200:

Ben çok kullanmadım canım birkaç defa anca yani ilk zamanlardı ,zaten yumurtam oluyomuşta atılım olmuyor demişti doktor. Bikez kimyasal gebeliğim oldu düştü, kızımdada hamileliğin 3.ayı falandı düşük riski yaşadım 1 ay kadar annemlerde kaldım sagolsunlar önüme getiriyordu yemegimi ,tuvalet banyo dışında fazla kalkmadım. Çok şükür Rabbime bize bagışladı :dua::KK200:

çok şükür allahım yokluğunu yaşatmasın uzun sağlıklı bir ömür versin annesiyle babasıylaa :anne::emir_bebek::KK200:
o zaman sen durumunu direkt anne olarak değiştir kuzu :D :rapci:

Back
X