- 28 Ocak 2009
- 34.755
- 59.301
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var bennIyi pazarlar. Sıkıntıdan benim gibi burda olan var mi? :))
iy aksamlar bebek ben varimKızlarrrr iyi akşamlarrrr kimler varrrr
Ooo balımm benim nasılsın bakalımiy aksamlar bebek ben varim![]()
İyi akşamlar canım bende buradayımKızlarrrr iyi akşamlarrrr kimler varrrr
Böcüğümmmm napıyorsun nasılsıniy aksamlar bebek ben varim![]()
Ohh iyi iyiii :)) nasılsın bakalım canımİyi akşamlar canım bende buradayım![]()
iyim kuzucumm sen nasilsinOoo balımm benim nasılsın bakalım![]()
Bende iyiyimm canımın içiiyim kuzucumm sen nasilsin![]()
balimmmmm napayim minnosu yatirdim simdi biraz islerim var mutfakta onlari halledecegim sen napiyorsun bakalim☺Böcüğümmmm napıyorsun nasılsın![]()
bebisi yeni uyuttum is vakti sen napiyonBende iyiyimm canımın içine yapıyorsun bakalım
Ayy uyumuş minnoşş yerimm ❤Valla yoruldum bugün yatağıma attım kendimi gözler gidiyor bir bakayım hatunlar ne yapıyor dedimbebisi yeni uyuttum is vakti sen napiyon![]()
Yorgunum canım yiğenim hastanede pekte hareketli onu kandırmak için ne kadar kucakladıysam omuzlar felçOhh iyi iyiii :)) nasılsın bakalım canım![]()
Bu satte ne işi kuzumbebisi yeni uyuttum is vakti sen napiyon![]()
Bende yiğenle uğraştım kuzum enfeksiyona bağlı tüm vücudunda kızarıklık oldu hastaneye yatırdıkbalimmmmm napayim minnosu yatirdim simdi biraz islerim var mutfakta onlari halledecegim sen napiyorsun bakalim☺
Ay hayırdır inşallah neyi var? Sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlenYorgunum canım yiğenim hastanede pekte hareketli onu kandırmak için ne kadar kucakladıysam omuzlar felçsen nasılsın