- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.661
Gitti bile hanım efendi![]()
onun bebisle basi belada![]()
Ben uyudumda uyandım kızlar gece mesaime başladım artık kızım ne zaman uyarsa o zaman uyurumÖyle valla garip garip hallere kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitti bile hanım efendi![]()
onun bebisle basi belada![]()
Ben uyudumda uyandım kızlar gece mesaime başladım artık kızım ne zaman uyarsa o zaman uyurumÖyle valla garip garip hallere kuzum![]()
Günaydın canım:))Ben uyudumda uyandım kızlar gece mesaime başladım artık kızım ne zaman uyarsa o zaman uyurum![]()
Kuzu sen daha burdamisinGünaydın canım:))
Tabikisi uyku gelmedi. :)Kuzu sen daha burdamisin![]()
Bende bol miktarda var sana gönderiyorum yakalaTabikisi uyku gelmedi. :)

Bende bol miktarda var
Kaptim uykuyu yatarim birazdan simdiden geldi bile ahaha
hayırlısı canim insallah vardir bi hayir dua et kuzum kandil günü insallah rabbim dualarimizi ters cevirmicek insallahBugun ole yemekden falan bahsedince kkda hamilemisin yoksa falan konular gecti yok dedim ama aklima takildi günü mu yazardım surekli kaydeder busefer etmedim unuttum acaba duvara yazdimmi geçen ay konuştum mu diye bakiyom 28 30 subat aralari olmasi lazim galiba kafam karisti gunum gectimi bilmiyom da olursam kötü sonucumu bekliyom belkide normal yolla onermiycekler bize tedirgin oldum bugün mart sonu bitti nisandayiz bilemedim duzensizlil de olabilir diyomda karışık kafam
Günaydın canım benim ♥günaydın can kızlar
Bgun ağrı var hafif olcak gibi :) aynen herseyin hayirlisi♥hayırlısı canim insallah vardir bi hayir dua et kuzum kandil günü insallah rabbim dualarimizi ters cevirmicek insallah
GünaydınNur Fatma uyanikmi annenlerde.
Günaydın canım♥Günaydın![]()
Günaydın canım benim ♥
Kuyubeli köyüAaa ciddi miiimerkez mi? Ne çok soru sordum amma
![]()
Canım merkezde oturuyorlar ama ergenuşaklilar, annesi marankeçili. Bilmem, biliyo musunKuyubeli köyüsorun değil canım bende sormuyorum sonuçta
Eşin neresinden

Evet duydum da nerede olduğunu bilmiyorum tam olarak pek kozana gitmem ceyhandayız 24 yıldır ben 25 yaşındayım düşünCanım merkezde oturuyorlar ama ergenuşaklilar, annesi marankeçili. Bilmem, biliyo musun
Amin canımmmm hayırlı kandiller hepimize Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlündekini versinHayırlı kandiller canlarım tüm güzel dualarımızın kabul olması dileği ile seviyorum sizi..