• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun ole yemekden falan bahsedince kkda hamilemisin yoksa falan konular gecti yok dedim ama aklima takildi günü mu yazardım surekli kaydeder busefer etmedim unuttum acaba duvara yazdimmi geçen ay konuştum mu diye bakiyom 28 30 subat aralari olmasi lazim galiba kafam karisti gunum gectimi bilmiyom da olursam kötü sonucumu bekliyom belkide normal yolla onermiycekler bize tedirgin oldum bugün mart sonu bitti nisandayiz bilemedim duzensizlil de olabilir diyomda karışık kafam
hayırlısı canim insallah vardir bi hayir dua et kuzum kandil günü insallah rabbim dualarimizi ters cevirmicek insallah

Günaydın hanımlar 🌹

Es-selamu aleyküm.🌸Miraç kandilimiz mübarek olsun...Rabbim bu mübarek günün hürmetine canımıza sağlık,hanemize huzur ve bereket ,dertlerimize deva, içimize ferahlık versin inşaAllah. ..Allah vatanımızı her türlü zelzelelerden ,düşman işgalinden korusun askerlerimizin görev başında olan herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah 🌸Geceyi ibadetle geçirmeyi ayrıca ismen dua etmeyi ihmal etmeyelim..Bizlere de dualarında yer verenlerden şimdiden Allah razı olsun🌸Hayırlı nurlu, huzurlu,bol dualı kandiller .🌸selam ve dua ile 🌸

Back
X