• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T Tatlianne20 Tulparr Tulparr
Kızlar size bir sorum olacak malum havalar bozuk bende inanılmaz üşütmüşüm kızsal bölgeyi. Bipolar tedavisi gördüğüm için kafama göre ilaç içmek istemiyorum sizin kullandığınız doğal bir çözüm var mı
Kuzum ben soğan maydanoz kürünu çok seviyorum bnde inanılmaz üşüttüm :( iyi geliyor sabaha ağrım kalmıyor bir hafta da zor attım gerçi :(

Samimiyeti bırak herkesin her yer ortada :kusmuk:tiksinc verici :KK70::KK70: kadın i izliyordum o da bozdu kendini en iyisi bura :KK70:
Ay aynı şeyleri düşünüyoruz yeminle 😂 salı günü yüzleşme vardı ne güzel onuda 4.bölümde bitirdiler kadını bırakmıştım ne güzel tekrar geri dönmek zorunda kaldım eşim fanatiği kadının deli adam benden çok bağımlısı dizinin :KK70:

Ay aynı şeyleri düşünüyoruz yeminle 😂 salı günü yüzleşme vardı ne güzel onuda 4.bölümde bitirdiler kadını bırakmıştım ne güzel tekrar geri dönmek zorunda kaldım eşim fanatiği kadının deli adam benden çok bağımlısı dizinin :KK70:
Ay aklın yolu birmis derler baksana :D :KK19:bnde yüzleşmeyi izliyordum :D bukadar tesadüf fazla ama :halay::halay:

Bende soğan maydanoz yaptım limon sıktım içinede içtim bide çiğ maydanoz yedim ağrı geçti inşallah üşütme de geçer bir an önce :hasta:
İnşallah canım soğan ağrı kesici özelliğe de sahip kaynayınca etkisini çabuk gösteriyor Allah acil şifalar versin kuzum :(

Back
X