• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya az önce faturamı yatırmaya gittim dönüşte marketin önüne bi baktım arkası dönük bir adam var dedim gelmiş koş koş sonra yüzünü döndü başkasıymış :kızgın: bekliyorum haalaaaa
Dün hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulcaa sokulup merhabaa dedim
Mısraları geldi aklıma 😂😂😂
Slipleri kontrol et adını bul operasyonn başlasın 🙆

yukardan oklavayla vur canım çocuklar ses ettiğinde hadi koca karı kavgasını boşver karışılmazda müzük ve çocuk seslerine sesiz kalma :KK43:
Canim ben çocuğu tolere ederim de, müzik sesi ve gecenin 2 sindeki karı koca kavga sesi deli ediyor. Tam kızımın uyuduğu saatler. Bi aydır uykusuz kalıyorum, düzenimiz bozuldu. Eşim kızmasa vurucam oklavayla da işte. Mübareğin evine her gün sürüyle insan geliyor. :sinirli::sinirli::sopa:ayyy ne kadar çok dolmuşum :KK34:

Canim ben çocuğu tolere ederim de, müzik sesi ve gecenin 2 sindeki karı koca kavga sesi deli ediyor. Tam kızımın uyuduğu saatler. Bi aydır uykusuz kalıyorum, düzenimiz bozuldu. Eşim kızmasa vurucam oklavayla da işte. Mübareğin evine her gün sürüyle insan geliyor. :sinirli::sinirli::sopa:ayyy ne kadar çok dolmuşum :KK34:

öyle valla dolmuşsun :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: kiracımı alttaki

Back
X