- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.541
Doğrudur kuzum yarın yaparsın artıkKuzum yoruldum ya bugün annemle koştur koştur marketle de uğraştık onu yarın yaparım ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur kuzum yarın yaparsın artıkKuzum yoruldum ya bugün annemle koştur koştur marketle de uğraştık onu yarın yaparım ben![]()
Anasına çekmesi yeter kız ayvaya gerek yokKızzzzzzz hamileyken ayva yersen Bebişin güzel olur derler![]()
Bak şimdi merak ettim seniAnasına çekmesi yeter kız ayvaya gerek yokbide gamzeli olur diyorlar
![]()
Whatsap son görülmesi durumu açık durum paylaşmamış ben whatsap kullanıyorum yazısı var profilde tek son görülme 16:46 Ya nedense evli whatsabına benziyorDoğrudur kuzum yarın yaparsın artıkafiyet olsun şimdiden
Çay içtim valla markete gidicem şimdi kuzum sen ne yapıyorsunaleyküm selam fistik napiyon.
Markete gidecem canim benim şimdi yağmurda başladı sen ne yapıyorsun ❤Selam canımnapıyorsun nasılsın
Yağmur başlamadan markete gitmem lazım tembellik ettim vallaNapiyon balım![]()
Ne yapıyorsun kuzumselam canımm
Oh elinecsagkik kuzm afiyet olsunoh miss kuzum bende ispanak yada patlican yemegi yapabilirim kuzum.
ooo kaynanayi coktan ilestirdik turp gibi masallah yemek yapcam balim bende.
Kuzum ben safran bolu Karabük deyim sehir burada küçük ama musatakil oturdurgum 3katli iki katli yerler mahallem assagilara dogru apartman mustakil guzel yani mahallemde koy gibi insanlar ayni çok iyi baglilil var hepsinin.
Git çabuk kuzumYağmur başlamadan markete gitmem lazım tembellik ettim vallasen ne yapıyorsun güzellikk
Ne yemek yaptınnn meleğim türlü pilav mercimek çorbası var bizdeGit çabuk kuzumbnde yemeğim pişiyor başını bekliyorum
![]()
ohh afiyet olsun duydum da ayva yediginde öle olduğunu bende yerim aklımda bulunsun:))Gel beraber olsun tatlişim ayva cildi güzelleştiriyormuş yiyelim güzelleşelim![]()
iki yemek yaptık yoruldum mayistim.iyi iyi maşallah![]()
Sagol kuzum ♥Afiyet olsun![]()
bende yemek yaptim uzandim kuzum halim yok.Çay içtim valla markete gidicem şimdi kuzum sen ne yapıyorsun
Seninde ellerine sağlık kuzum doldurdunmu dolmalari.Oh elinecsagkik kuzm afiyet olsun![]()
ohh afiyet olsun duydum da ayva yediginde öle olduğunu bende yerim aklımda bulunsun:))
iki yemek yaptık yoruldum mayistim.
Sagol kuzum ♥
bende yemek yaptim uzandim kuzum halim yok.
Seninde ellerine sağlık kuzum doldurdunmu dolmalari.
Hadi yaa belli olmaz çok sosyal biri de olmaya bilirWhatsap son görülmesi durumu açık durum paylaşmamış ben whatsap kullanıyorum yazısı var profilde tek son görülme 16:46 Ya nedense evli whatsabına benziyor![]()
Yanu ev topla bulasik sub derken bide regel sancisi var çekilmiyor.Bİ GÜNDE TEK yemekle bitmiyor ki :)
Valla başlarda bizde iki üç çeşit yemek olurdu baktım kilo alıyoruz dedim yeter pilav makarna ekmek yok sadece yemekBİ GÜNDE TEK yemekle bitmiyor ki :)
Evet kuzum yaptım pisiyolar şimdiohh afiyet olsun duydum da ayva yediginde öle olduğunu bende yerim aklımda bulunsun:))
iki yemek yaptık yoruldum mayistim.
Sagol kuzum ♥
bende yemek yaptim uzandim kuzum halim yok.
Seninde ellerine sağlık kuzum doldurdunmu dolmalari.
Ellerine sağlık güzelim ne yemek yaptın bakim dinlen bari ❤bende yemek yaptim uzandim kuzum halim yok.
Şeytan diyor ara birşey de diyeme mal gibi kal öleHadi yaa belli olmaz çok sosyal biri de olmaya bilir![]()
Tatlım enn iyisi sen bir sosyal medya aç ve ilişkisine bak hiç arama toplarına girmeŞeytan diyor ara birşey de diyeme mal gibi kal öledüşündümde vazgeçtim