• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlım enn iyisi sen bir sosyal medya aç ve ilişkisine bak hiç arama toplarına girme 😂 hatta ve hatta ilişkisi yoksa ekle
Kız babamın akrabasınında numarasını almıştık şehir dışında yardıma gelir diye ben onu arayacaktım da yanlışlıkla onu aradım gibi mi yapsam yada yok ya açığa çıkar dimi yalan olduğu çıkar mi ki

Kız babamın akrabasınında numarasını almıştık şehir dışında yardıma gelir diye ben onu arayacaktım da yanlışlıkla onu aradım gibi mi yapsam yada yok ya açığa çıkar dimi yalan olduğu çıkar mi ki
Anlar kuzum bide tutup annene gelip yardım lazımmış kızınız yanlışlıkla beni aradı diye gaf yaparsa 😂

Anlar kuzum bide tutup annene gelip yardım lazımmış kızınız yanlışlıkla beni aradı diye gaf yaparsa 😂
Hahahah ebeme atlar annem 😂😂😂😂 ya şimdi deftere not aldı annem defterde biraz karışık kuaför kızın numarası diye arasam sen kimsin ben kuaförü aradım desem adını sorsam şaşırmış gibi aa sen mısın falan filan olur mu ki

Hahahah ebeme atlar annem 😂😂😂😂 ya şimdi deftere not aldı annem defterde biraz karışık kuaför kızın numarası diye arasam sen kimsin ben kuaförü aradım desem adını sorsam şaşırmış gibi aa sen mısın falan filan olur mu ki
Hmm bak o olabilir 😂

Amannn Allah'ım beni can evimden vurdunnn dolmaaa cacıkmııı ağzım sulandı yerimede ye seninde ellerine sağlık meleğimmm bal şeker olsunn 💕💕
Abuuu kuzum benim Gel beraber olsun kelebeğimm :KK37::KK19: 🙈♥️ bnde turluyu çok seviyorum ama etli 😋😋😂😂 herkes döktürmüş gibi bugün :D :D Allah bu günümüzü aratmasin ☺️😍

Ay ne güzel ne örüyorsunn balımm hep bende öğrenmek istemişimdir ama çıkkk bir türlü fırsat olmadı 😏😅 uçtum geldim hemen böyle havalara bayılıyorum ama ahhh yaz gelmese 😏
Erkek bebek için cepken örüyorum canım 🤗 bide sahil kentinde yaşıyorsan ayrı bir dert oluyor yazın 🙄

Back
X