- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.561
Oooh mis misNe yemek yaptınnn meleğim türlü pilav mercimek çorbası var bizde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooh mis misNe yemek yaptınnn meleğim türlü pilav mercimek çorbası var bizde![]()
Kız babamın akrabasınında numarasını almıştık şehir dışında yardıma gelir diye ben onu arayacaktım da yanlışlıkla onu aradım gibi mi yapsam yada yok ya açığa çıkar dimi yalan olduğu çıkar mi kiTatlım enn iyisi sen bir sosyal medya aç ve ilişkisine bak hiç arama toplarına girmehatta ve hatta ilişkisi yoksa ekle
Anlar kuzum bide tutup annene gelip yardım lazımmış kızınız yanlışlıkla beni aradı diye gaf yaparsaKız babamın akrabasınında numarasını almıştık şehir dışında yardıma gelir diye ben onu arayacaktım da yanlışlıkla onu aradım gibi mi yapsam yada yok ya açığa çıkar dimi yalan olduğu çıkar mi ki
Hahahah ebeme atlar annemAnlar kuzum bide tutup annene gelip yardım lazımmış kızınız yanlışlıkla beni aradı diye gaf yaparsa![]()
Amannn Allah'ım beni can evimden vurdunnn dolmaaa cacıkmııı ağzım sulandı yerimede ye seninde ellerine sağlık meleğimmm bal şeker olsunnOooh mis misbizde de patlıcan kabak dolması, cacık var bide bitanem
ooh eline sağlık canım benim afiyet olsun
![]()
Hmm bak o olabilirHahahah ebeme atlar annemya şimdi deftere not aldı annem defterde biraz karışık kuaför kızın numarası diye arasam sen kimsin ben kuaförü aradım desem adını sorsam şaşırmış gibi aa sen mısın falan filan olur mu ki
Evdeyim canım örgü örüyorumMarkete gidecem canim benim şimdi yağmurda başladı sen ne yapıyorsun ❤
Kahve sevmeyen kadın nasılsın napıyorsunAmannn Allah'ım beni can evimden vurdunnn dolmaaa cacıkmııı ağzım sulandı yerimede ye seninde ellerine sağlık meleğimmm bal şeker olsunn![]()
O kadar numara arasında ona denk gelebilmesi için kızın adının da yakın olması lazım ama yazım hatası gibi ne olabilir ki adıHmm bak o olabilir![]()
Ay ne güzel ne örüyorsunn balımm hep bende öğrenmek istemişimdir ama çıkkk bir türlü fırsat olmadıEvdeyim canım örgü örüyorumdikkatli git gel hasta olma
EmelO kadar numara arasında ona denk gelebilmesi için kızın adının da yakın olması lazım ama yazım hatası gibi ne olabilir ki adı![]()
Test çözmekten nevrim döndü burayı özledim bir bakim dedimKahve sevmeyen kadın nasılsın napıyorsun![]()
Cemre
Operasyon planıTest çözmekten nevrim döndü burayı özledim bir bakim dedimsen ne yapıyorsun tatlım
Ne yapıyorsun kuzum
Abuuu kuzum benim Gel beraber olsun kelebeğimmAmannn Allah'ım beni can evimden vurdunnn dolmaaa cacıkmııı ağzım sulandı yerimede ye seninde ellerine sağlık meleğimmm bal şeker olsunn![]()
AmiinnAbuuu kuzum benim Gel beraber olsun kelebeğimm♥ bnde turluyu çok seviyorum ama etli
herkes döktürmüş gibi bugün
Allah bu günümüzü aratmasin ☺
![]()
Erkek bebek için cepken örüyorum canımAy ne güzel ne örüyorsunn balımm hep bende öğrenmek istemişimdir ama çıkkk bir türlü fırsat olmadıuçtum geldim hemen böyle havalara bayılıyorum ama ahhh yaz gelmese
![]()
Yanu ev topla bulasik sub derken bide regel sancisi var çekilmiyor.
Çok seviyorum örgüyu ama bir türlü beceremiyorumErkek bebek için cepken örüyorum canımbide sahil kentinde yaşıyorsan ayrı bir dert oluyor yazın
![]()