- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyon kuzumAmiinn
Ay ne güzel ellerine sağlıkErkek bebek için cepken örüyorum canımbide sahil kentinde yaşıyorsan ayrı bir dert oluyor yazın
![]()
Onun için uğraşıyoruz
Bizimkide etliii kızzzAbuuu kuzum benim Gel beraber olsun kelebeğimm![]()
bnde turluyu çok seviyorum ama etli
herkes döktürmüş gibi bugün
![]()
Allah bu günümüzü aratmasin
![]()
Ne yapim yemek hazırlıyorum canim bende Allah kolaylık versinçalışşıyorum canım sen napıyorsun
Sağol canım şimdiki ördüğüm model kolay çoğunlukla haraşo gidiyorÇok seviyorum örgüyu ama bir türlü beceremiyorumkolay gelsin canım
İşte bizim korkumuz da o bakalım çaktormadan araştırıyor şuanAy hadi inşallahadam evli çıkmasın da
![]()
Merakla bekliyoruz dizi gibi kizİşte bizim korkumuz da o bakalım çaktormadan araştırıyor şuan![]()
Ozaman şey yapalım dur sende bir tabak bna ver bnde sanaBizimkide etliii kızzzsen bize gel ben size hahahah
Sağol kuzumAy ne güzel ellerine sağlıkyok aman Allah'tan öyle değil canım
![]()
Aynen aynenMerakla bekliyoruz dizi gibi kiz![]()
Ay inan bende çok isterdimOzaman şey yapalım dur sende bir tabak bna ver bnde sanaal afiyet olsun kuşum
![]()
![]()
gerçek olsun çok isterdim
Ay en iyisini yapmışsın buz gibi olur oh misSağol kuzumBen yaylaya kaçtım yazın yaşanmaz diye canım nefes alınmıyor nemden
Mesai biter ve ben çekip giderimevime gideceğim kuzumm![]()
Adamda aynı onun gibi iz sürüyormuş birde düşünseneAynen aynen![]()
Ayy keşke yaa ne güzel olur bence sürüyordur gibiAdamda aynı onun gibi iz sürüyormuş birde düşünsene![]()
Öyle canım inanır mısın vantilatör bile istemiyor evAy en iyisini yapmışsın buz gibi olur oh mis![]()