- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.601
Hadi inşallah valla bakalım görecezAyy keşke yaa ne güzel olur bence sürüyordur gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah valla bakalım görecezAyy keşke yaa ne güzel olur bence sürüyordur gibi![]()
Ayyy ne güzel yaaÖyle canım inanır mısın vantilatör bile istemiyor ev![]()
İnşallahHadi inşallah valla bakalım görecez❤
Yok kuzum ya cesaret edemedim yemek hazırlıyordum bizimkilere evde değildim ya makarna salata yaptım hızlı hızlı düşündüm o sırada o kadar numaradan onun çıkması çok saçma olur
Baktım instagram facebook çıkmadı numaradanYok kuzum ya cesaret edemedim yemek hazırlıyordum bizimkilere evde değildim ya makarna salata yaptım hızlı hızlı düşündüm o sırada o kadar numaradan onun çıkması çok saçma olur
Tüh yaaa o zaman iş sliplere kaldıBaktım instagram facebook çıkmadı numaradan![]()
Ortak tanıdığınız falan yokmu onun sosyal medyasındaki arkadaşlarından baksan bulamaz mısınTüh yaaa o zaman iş sliplere kaldı![]()
Kuzum slipleri bulamadım ki ortak arkadaşımız da hiç yok çevresini de bilmiyorum galiba bu hafta sonu da orda dururum sonra pes ederimOrtak tanıdığınız falan yokmu onun sosyal medyasındaki arkadaşlarından baksan bulamaz mısın![]()
Hm anladım canım kısmet yaa yorma üzme kendini olacağı varsa ummadığın anda karşına çıkarKuzum slipleri bulamadım ki ortak arkadaşımız da hiç yok çevresini de bilmiyorum galiba bu hafta sonu da orda dururum sonra pes ederim
Ooh mis gibi olmuş çok tskr ederim kuzumAy inan bende çok isterdimevet seninki daha mantıklıymıss hahah ımmmhhh çok güzel olmuş ellerine sağlık tabağına türlü koydum al kuzumm hahah
![]()
Aynen öyle kuzum benimHm anladım canım kısmet yaa yorma üzme kendini olacağı varsa ummadığın anda karşına çıkar
Ama çok merak ettim evli mi bekar mı ne olacaksınızAynen öyle kuzum benim
Hatay'dayım canım buralıyım daAyyy ne güzel yaasen nerde yasıyordun canım
Ben gittikten sonra gelmiş allah kahretsin ya iş çıkışı büyük ihtimal baya da kalmış orda annem az önce babamı aradı gittiler mi dedi emregil mi dedim evet dediHm anladım canım kısmet yaa yorma üzme kendini olacağı varsa ummadığın anda karşına çıkar

Yok kuzum ben değilim netten buldum koydumAma çok merak ettim evli mi bekar mı ne olacaksınız
Profilde ki sen misin![]()
Aaa ne güzel burdada var hataylı komşularımızHatay'dayım canım buralıyım da
Oyy afiyet bal şeker olsunOoh mis gibi olmuş çok tskr ederim kuzum![]()
![]()
![]()
![]()