• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saol bitanem darisi size artik😍😍😍
inanki hic farketmedim ama huysuzdu baya hic durmuyodu sende bikiyosun alti elliyodum hep salak bide uste baksana 😅😅😂😂 annem olmasa kimbilir nezman farketcektim😅
korkma cnm Allahin izniyle hicbiseycik olmadan cikar😍
Abu yerim onu ben yerim 😍😍😍amin kuzum hepsi kolay çıkar insallah 😁♥️ artık büyüdüler demi 😂😍 eşin gördümü dişini kızlarına çok düşkünler demi 😂😂♥️😍

Ayyh evde bulgur kalmamış kayınbabamı yolladım alsın diye
Sorma sorma ne güzel ortam sigara dumanından ölüyorum, aktif içiciliği bıraktım çok şükür ama kv günde tam 4 paket sigara içiyor pasif içicilikten öleceğim 😂😂😂
Amanin üzüldüm kuzum :( bırakmaz senin kv sigarayı :(

Abu yerim onu ben yerim 😍😍😍amin kuzum hepsi kolay çıkar insallah 😁♥ artık büyüdüler demi 😂😍 eşin gördümü dişini kızlarına çok düşkünler demi 😂😂😍
esim oglen geldi isten acmadi agzini goremedi😁😁
oo hemde nasii ölüyo kizi icin kizida bayiliyo babasina gördügügibi kucagina atliyo banada gelmiyo😂😂

Amanin üzüldüm kuzum :( bırakmaz senin kv sigarayı :(
Ölür de bırakmaz 😂 amaaan ne yapayım, hamile olmasaydım bu kadar dokunmuyordu
Neyse napıyosun ben yemekleri falan hallettim kv hindi boynu pişirdi tadına baktım güzelmiş hindiyi sevmem de boynu hindiden lezzetli çıktı 😂 suyuna da çorba yaptım kp dişleri yok şimdi sadece çorba içebiliyor içsin diye
Hatayın biberli ekmeği vardır belki bilirsiniz dün ondan yaptım hala var birkaç tane eşim bulgur yemezse (ki haşlanmış et yemez, içtiği tek çorba da mercimek) biberli yesin yorgunum ya
Ki evi de temizlemedim bugün

Ölür de bırakmaz 😂 amaaan ne yapayım, hamile olmasaydım bu kadar dokunmuyordu
Neyse napıyosun ben yemekleri falan hallettim kv hindi boynu pişirdi tadına baktım güzelmiş hindiyi sevmem de boynu hindiden lezzetli çıktı 😂 suyuna da çorba yaptım kp dişleri yok şimdi sadece çorba içebiliyor içsin diye
Hatayın biberli ekmeği vardır belki bilirsiniz dün ondan yaptım hala var birkaç tane eşim bulgur yemezse (ki haşlanmış et yemez, içtiği tek çorba da mercimek) biberli yesin yorgunum ya
Ki evi de temizlemedim bugün
Ohh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olur 😋

Ohh ellerine sağlık Hatay ım biberlisi de çok güzel olur 😋
Evet ya, lahmacun dan daha çok severim bende 😍
Hataylı komşularımız getiriyorlar içini bizde içine çökelek, soğan, domates, tuz kekik susam vs koyup harcını hazırlıyor fırına veriyoruz, nefis :)

Back
X