- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.721
Hayatimiz noktası merkezi oldu:))Bizim yapacak başka neyimiz varki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatimiz noktası merkezi oldu:))Bizim yapacak başka neyimiz varki![]()
Öyle valla iki ban yedim bana ele uzun geldikiHayatimiz noktası merkezi oldu:))
Hb tatlım kuzum mosaforler vardı yogundumda goremedim esimde evde oyuzden kkya bakamiyom sen nasılsın balım.Hosgeldin canım ❤
Nasılsın yoksunn kac gündür
Sende iyi alistin hamm ne ettinde yedin bakimmm:)))Öyle valla iki ban yedim bana ele uzun geldiki![]()
Oyy tatlisim benimm nasilsin iyimisin hosgeldinbalbocuuu
-Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben
hizuran @Hannaz @minik kalp0753 @Ufukta_bebek
Diktorya Secret @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS
PrensesAnnesi_ @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @KutsalI @BlueCape @Finr @Culhagibi @Ada duru @Cennetul Mualla
Zipzip- @Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
Çay içmek varken ıhlamur mu yoo dostum yoo çay icmelisinBen bi demlik demledim adama verdim kapida iciyor arkadasla bende ihlamurmu isitsam dedim düşünüyorum :)
Anladım canım özlettin kendini ❤Hb tatlım kuzum mosaforler vardı yogundumda goremedim esimde evde oyuzden kkya bakamiyom sen nasılsın balım.
Hoşbuldum canım iyiyim şükür bundan iyisi baldan tatlısı sen nasılsın ballim.Oyy tatlisim benimm nasilsin iyimisin hosgeldin![]()
Çay içmek varken ıhlamur mu yoo dostum yoo çay icmelisin![]()
Adam bi çıksın bakim usendim. Şimdi onlar.iciyor koysaydim bi bardak :)))Çay içmek varken ıhlamur mu yoo dostum yoo çay icmelisin![]()
Takim nerde kuzum benide etiket etbi bakim. Bende özledim hepinizi ballim cokkk.Anladım canım özlettin kendini ❤
Iyiyim bende canım takımla yemek topiği ile vakit geciriyorum
Allah daha iyi etsin fistigim cok sukur bende iyim yuvarlanip gidiyoruz isteHoşbuldum canım iyiyim şükür bundan iyisi baldan tatlısı sen nasılsın ballim.
Etiket yapayım diyet topiğinde canım :))Takim nerde kuzum benide etiket etbi bakim. Bende özledim hepinizi ballim cokkk.
fadikk hem kendini hem bizi yaktiiii
ne yemek yaptın bakim balım.Allah daha iyi etsin fistigim cok sukur bende iyim yuvarlanip gidiyoruz iste![]()
Bemde girmek istiyomda aşırı kilo aldım.Etiket yapayım diyet topiğinde canım :))
Merak ettim kiz icene :))))fadikk hem kendini hem bizi yaktiiii![]()
Hiç deme ya kendini fena yaktı hala yokfadikk hem kendini hem bizi yaktiiii![]()
3 gunden once gelmez o yarin gelir büyük ihtimallHiç deme ya kendini fena yaktı hala yok![]()